Tip et Hit

Populær musikquiz og underholdning

”Tip et Hit” er et populært underholdningskoncept, som ægteparret Karin og Klaus Strand-Holm turnerer med over hele landet.

Klaus er orkesterleder i bandet Klaus & Servants, der trækker fulde huse, når de turnerer med hits og underholdning for folk i alle aldre.

Fra Hit med Sangen til Tip et Hit
Selve konceptet med ”Tip et Hit” fandt Karin og Klaus på, da han engang havde været med i TV-udsendelsen ”Hit med Sangen”. Det var sjovt og underholdende, især for os i panelet, men Klaus fornemmede, at publikum ikke havde det så sjovt, som vi havde oppe i panelet.

Så Karin og Klaus har udviklet et koncept, hvor også publikum er med til at gætte og hvor alle kan være med uden at være eksperter, fortæller Klaus Strand-Holm som optakt til aftenen.

Gennem et par timer får publikum testet både stemmebånd og hukommelse, mens Klaus Strand-Holm spiller og synger sig gennem en stribe hits.

Efter musikquizzen, der foregår ved hjælp af tipskuponer, spiller Klaus Strand-Holm nogle af sine egne sange som ”Herstedvester” og ”Bank Tre Gange”. Det er sikre hits, der får både gamle fans og nye publikummer til at klappe og synge med, mens kaffen indtages og stemmerne tælles op. Der er præmier til de heldige.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Tip et Hit er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Tip et Hit

For booking af Tip et Hit ring til ældreunderholdning.dk - Tlf. 7020 3648

Sidste nyt om Tip et Hit

Fra Hit med Sangen til Tip et Hit

Fra Hit med Sangen til Tip et Hit

MUSIKQUIZ

”Tip et Hit” er et populært underholdningskoncept, som ægteparret Karin og Klaus Strand-Holm turnerer med over hele landet. Klaus er orkesterleder i bandet Klaus & Servants, der trækker fulde huse, når de turnerer med hits og underholdning for folk i alle aldre.

Men torsdag, den 23. juli kommer Klaus uden sine tjenere til Idestrup Plejehjem. Til gengæld har han sin hustru Karin med til en musikalsk eftermiddag på plejehjemmet, hvor ægteparret inviterer publikum til at synge med og gætte på sange fra dengang mor var dreng og op til i dag.

Klik her hvis du også interesseret i få besøg af Karin og Klaus Strand-Holm

 Menu
  Foredrag
  Musik
  Underholdning
  Solister
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites

Tip et Hit

 Tip et Hit
Referencer
Info
Kontakt
ældreunderholdning.dk
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere