Anders Bircow

One-man-show med musikalsk underholdning og sjove indslag

Den garvede entertainer Anders Bircow disker op med et hæsblæsende show med musikalske delikatesser, morsomme parodier og sjove beretninger om Linie 3.

Anders Bircow er først og fremmest kendt for sit samarbejde med kollegaerne Thomas Eje og Preben Kristensen i "Linie 3" - et samarbejde der strækker sig helt tilbage til de glade elevdage på Århus Teater. Sammen har de tre slået sig fast som et af landets absolut største shownavne med adskillige Tv-optrædener, shows, videoudgivelser fra deres shows samt pladeindspilninger bag sig.

I dette show oplever man Anders Bircow alene og på slap line - i et forrygende one-man-show, der sætter gang i lattermusklerne. Bevæbnet med sin guitar begejstrer han publikum med sine parodier og vanvittige indfald. Det hele krydres med musikalske indslag, som eksempelvis 21 Beatles-sange på 3 minutter.

Som entertainer forstår han til fulde at tage bestik af det aktuelle publikum og målrette sin optræden herefter.
Showet serveres med den sædvanlige charmerende frækhed og et humør, der smitter alle blandt publikum!

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Anders Bircow er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Anders Bircow

For booking af Anders Bircow ring til ældreunderholdning.dk - Tlf. 7020 3648

 Menu
  Foredrag
  Musik
  Underholdning
  Solister
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites

Anders Bircow

 Anders Bircow
Info
Kontakt
ældreunderholdning.dk
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere