Jenners Swing Service

Jenners Swing Service fortæller og underholder med kendte musical-, film- og revynumre af bl.a. Kai Normann Andersen og Bent Fabricius Bjerre. Det er sange, som alle kan nynne med på.

Jenners Swing Service består af kendte personer fra Fredericias musikmiljø, som tilbyder en rejse i musikkens verden.

I Jenners Swings Service har musikerne specialiseret sig i at spille fejende flot swingmusik foruden de traditionelle populære jazz-standardnumre, hvilket er blevet fantastisk godt modtaget.
Sidst i programmet spilles jazz- og evergreens som Nyboders Pris, Hallo Dolly og Det var på Capri, og man er velkomne til at tage sig en svingom.

De fire musikere spillede i ”de gode gamle dage” fra først i 60'erne dansemusik i ind- og udland. Nu spiller de fortrinsvis jazzmusik i forskellige sammenhænge; og de glæder sig til møde pensionisterne med dette uformelle, specielt tilrettelagte program.

Peer Vinge - trompet, flygelhorn og sang
Kent Illum Petersen - guitar og banjo
Leif Urhøj - kontrabas
Jenner Kjærgård – trommer/vaskebræt og sang

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Jenners Swing Service er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Jenners Swing Service

For booking af Jenners Swing Service ring til ældreunderholdning.dk - Tlf. 7020 3648

 Menu
  Foredrag
  Musik
  Underholdning
  Solister
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites

Jenners Swing Service

 Jenners Swing Service
Info
Kontakt
ældreunderholdning.dk
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere