Lars Lottrup

Underholdning - ballonmanden

Du har set ham i TV flere gange ...
Når du søger efter "ham, der kravler ind i en ballon", kan vi tilbyde manden, der er kendt fra Zirkus Nemo 2001 og Zirkus Nemos Galla Show 2003.


Showet med megaballonen er Lars Lottrups største succes hidtil.

Så vanvittigt det lyder at skulle kravle ind i en ballon - ligeså vanvittigt er det at overvære - og rasende morsomt. Han har optrådt med det i Sverige, Tyskland, Belgien, Spanien og USA, og herhjemme på TV, messer og til firmafester.

Når artisten Lars Lottrup, kommer ind, ser publikum forventningsfuldt op på hans høje orange hat. I de næste tre kvarter vil de henrykkes med behændige ballonkunster og fænomenal kunnen på éthjulet cykel, og dét på et niveau så publikum forstår hvorfor han i år 2000 blev kåret til verdensmester i Kina.

Ballonmanden Lars Lottrup overrasker, inddrager og betager publikum i alle aldre og mestrer foruden ballondyr og cykler også ildspyning, jonglering, klovneri, trylleri og fakirkunster. Desuden kan han som én af de få artister i verden udføre ét særligt trick, hvor han lader sig sluge af en megaballon!

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Lars Lottrup er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Lars Lottrup

For booking af Lars Lottrup ring til ældreunderholdning.dk - Tlf. 7020 3648

 Menu
  Foredrag
  Musik
  Underholdning
  Solister
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites

Lars Lottrup

 Lars Lottrup
Info
Kontakt
ældreunderholdning.dk
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere