Glasspillerne Henrik & Erik Hansen

Velklingende musikalsk underholdning

Glasspillerne Erik & Henrik Hansen
Et spændende, anderledes og velklingende musikalsk indslag.
Oplev det sjældne glasinstrument - 2 x 25 glas i spil!
Musik for øjne og ører med fascinerende krystalklare toner.
Glasspillerne Erik & Henrik Hansen underholder med et musikprogram bestående af kendte temaer fra film og musicals samt dejlige melodier fra Danmarks melodibog.
Desuden fortælles om glasinstrumentets historie og familien Hansens tilgang til dette specielle instrument i 3 generationer.

En blandt publikum “skal lære” at spille på glas!

En musikalsk oplevelse for øjne og ører - med glasspillerne Erik og Henrik Hansen, far og søn, som er blandt de meget få på verdensplan, der har opbygget glasinstrumenter og behersker at spille på dem på linie med andre instrumenter, og har derfor jævnligt medvirket på tv i ind- og udland.

Velklingende musikalsk underholdning for øjne og ører

Glasinstrumentet har været kendt siden 1700-tallet, men det kan stadig vække opsigt. For de fleste vil det være første gang de oplever det "live", og foruden den smukke lyd, er det specielt at se de mange glas afstemt med vand, samt teknikken ved glasspil, hvor de fugtede fingerspidser berører glaskanterne og frembringer de fine klare toner, der bliver til kendte temaer fra film og musicals samt dejlige danske sange og et par glade menuetter af
Mozart og Beethoven. Desuden fortælles om ovennævnte og "frivillige" skal evt. lære at spille på glas.

Glasmusik er et glimrende anderledes indslag til mange forskellige arrangementer.

Tilbage i 40´erne var Erik Hansens onkel Ejnar Hansen en kendt glasspiller, han flyttede til USA og lavede tv-shows blandt andre med Victor Borge, senere var den 20-årige Erik klar til at føre traditionen videre.

Han havde lært at spille violin og kontrabas og kunne bruge den viden til arbejdet med glassene.
Via medvirken i Danmarks radio blev EH hurtigt "verdensberømt" i sit hjemland, og senere gik turen til udenlandske tv-stationer. Han har spillet i det meste af Nordeuropa samt i Syd-amerika, Japan og Mellemøsten.
Det er blevet til koncerter med DR´s Underholdningsorkester, Århus og Ålborgs Symfoniorkestre.
Henrik er som en af de meget få vokset op med et glasinstrument i barndomshjemmet, og det musikalske samarbejde mellem far og søn har gjort en koncert med glasmusik endnu mere interessant, dynamisk og "enestående"!

En anderledes oplevelse til pensionistfesten ...

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Glasspillerne Henrik & Erik Hansen er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Glasspillerne Henrik & Erik Hansen

For booking af Glasspillerne Henrik & Erik Hansen ring til ældreunderholdning.dk - Tlf. 7020 3648

 Menu
  Foredrag
  Musik
  Underholdning
  Solister
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites

Glasspillerne Henrik & Erik Hansen

 Glasspillerne Henrik & Erik Hansen
Info
1 afdeling á 40 min. eller 2 x 20 min.

Kontakt
ældreunderholdning.dk
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere