Chresten Speggers

Hans Kongelige Højhed Prinsen

Chresten Speggers
Jamen, er det ikke ..... ? Næh, men det ligner virkelig Hans Kongelige Højhed Prinsen så utroligt, og anmeldelserne på Chresten Speggers er også forrygende.

Chresten Speggers optræder - vistnok som den eneste professionelle i DK - med en kærlig parodi på HKH Prins Henrik - relateret specielt til kunden alt efter behov.


Chresten Speggers skrev og medvirkede i Vordingborg revyerne (Vera & Valde) 1994 til 1999.
Årets revyforfatter 1998.

Har skrevet tekster til bl.a. Sønderborg revyen. Århus revyen, Hjørring revyen, Bornholmer revyen, Svendborg revyen, Nykøbing F. revyen, ØM i Brædstrup, m.fl.

Chresten Speggers arbejder til dagligt som kreativ leder af Camp-David lydstudie i København som instruktør/dubber/caster på danske versioneringer af tegne- og dokumentarfim.

Har instrueret den danske version af bl.a. "Peddersen og Findus", "Asterix og Obelix - Mission Kleopatra", "Niels Neutron", "Karlsson på Taget", "En vild Familie", "Chihiro", "Frøernes Spådom" m.fl.

Chresten Speggers modtog Liva Weels Hæderslegat - juni 2002.
Modtog DPA's Hæderslegat nov. 2003.

"Støttepædagog/instruktør" for Sønderborg Sommerrevy 2003 & 2004.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Chresten Speggers er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Chresten Speggers

For booking af Chresten Speggers ring til ældreunderholdning.dk - Tlf. 7020 3648

 Menu
  Foredrag
  Musik
  Underholdning
  Solister
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites

Chresten Speggers

 Chresten Speggers
Info
Kontakt
ældreunderholdning.dk
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere