H. C. Andersen Paraden

Festlig underholdning

Danmarks nationalt og internationalt prisbelønnede H.C. Andersen Paraden er kunst, kultur og folklore på én gang. Den anerkendte professionelle profil, den unikke charme, umiddelbare og hjertelige spilleglæde gør det lille, musikalske show til oplagt og eventyrlig underholdning for store og små – og både danske og udenlandske gæster.

H.C. Andersen Paradens speciale er kongresåbninger, konferencer, festarrangementer og internationale gallamiddage. 20 års erfaring, mere end 4500 forestillinger overalt i verden og et overbevisende sikkert sprogligt niveau på dansk, engelsk og tysk har gjort H.C. Andersen Paraden til en af de største succeser i folkelig kvalitetsunderholdning i mange år – veloplagt, morsomt og respektfuldt overfor danmarkshistoriens største kulturpersonlighed nogensinde – med andre ord: Et eventyr helt uden sidestykke i det hele kongerige!

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på H. C. Andersen Paraden er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på H. C. Andersen Paraden

For booking af H. C. Andersen Paraden ring til ældreunderholdning.dk - Tlf. 7020 3648

 Menu
  Foredrag
  Musik
  Underholdning
  Solister
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites

H. C. Andersen Paraden

 H. C. Andersen Paraden
Referencer
Info
Kontakt
ældreunderholdning.dk
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere