Jan Monrad & Øyvind Ougaard

Latterlige viser, pølsesnak og et godt glas øl

Er der nogen, der forstår at underholde et voksent publikum, er det Jan Monrad. ”Ellers havde jeg sågu´ da ikke fået lov til at være med i showbiss i mere end 40 år”, griner Jan, som med sit altid smittende gode humør er en gevinst for ethvert selskab, som kan tåle alt fra de mere pikante og vovede historier til den fortræffelige revyvise med bid og vid.

At Jan Monrad er både en eminent sangskriver og en kompetent visefortolker, kan ingen tage fra ham, og der er således lagt op til et særdeles underholdende og hyggeligt selskab, når han med sin faste akkompagnatør gennem næsten 30 år, Øyvind Ougaard går på scenen. I øvrigt en Øyvind Ougaard, der ikke selv holder sig tilbage med muntre indslag og som i tilknytning til Monrads viseshow kan engageres til at spille vort hjemlands vemodige sange på harmonika, så ikke et øje er tørt.

Ud over viserne kommer publikum til at stifte bekendtskab med en række af Monrads herlige betragtninger på livet i form af morsomme monologer både mellem sangene og også som vidtløftige påstande mellem versene.

Forestillingens titel skal man tage helt bogstaveligt. Der vil være masser af latterlige viser og pølsesnak og også mulighed for at skylle vidtløftighederne ned med godt glas øl eller to. ”Øl blev jo opfundet ved et uheld”, ler Jan Monrad – ”uheldet bestod i, at det ikke blev opfundet noget før, og så har det den fordel, at det ikke krummer i sengen”

Gå ikke glip af en herlig stund og en uforglemmelig oplevelse i selskab med Jan Monrad & Øyvind Ougaard.

Om Jan Monrad
Jan Monrad er årgang 1951 og uddannet som lærer 1977 med speciale i samfundsfag og musik. Mens han endnu gik på seminariet blev han sammen med vennen Søren Rislund hevet ind på DRs P3 af den legendariske underholdningschef Kaj Bruun til at lave satire i det ugentlige magasinprogram Fredagsåbent.

Herfra tog tingene for alvor fart, og det kom til en lang række pladeudgivelser og medvirken i TV-underholdning, bl.a. Hund og Hund Imellem med Poul Thomsen som blev vist i DRTV i en periode på over 10 år.

I de senere år har Jan Monrad foruden at optræde med sit komiske talent og herlige viser vrisset morsomt på bagsiden af Ekstra Bladet.Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Jan Monrad & Øyvind Ougaard er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Jan Monrad & Øyvind Ougaard

For booking af Jan Monrad & Øyvind Ougaard ring til ældreunderholdning.dk - Tlf. 7020 3648

 Menu
  Foredrag
  Musik
  Underholdning
  Solister
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites

Jan Monrad & Øyvind Ougaard

 Jan Monrad & Øyvind Ougaard
Info
Kontakt
ældreunderholdning.dk
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere