Det rullende teater

foredrag, fortælleteater og skuespil

Det rullende teater har gennem 27 år "rullet" over det ganske land, med foredrag, fortælleteater og skuespil. Book fx et teaterforedrag til kommunens seniorer, oplysningsforbund, pensionistcentre, sognehuse o.lign.

Det rullende teaters repertoire:

Senior Stand-up
Oplev Gamlehansen fortælle om store danskere Jørgen Ryg Dirch Passer, Kjeld Petersen, Piet Hein, Storm P. m. fl. og om Den forbudte kærlighed i den tredje alder, og ikke mindst om Humor som livseliksir.

Varighed: 2 timer incl. pause eller efter ønske.

Kærestebreve
Fortælleren Karen Borberg og Skuespilleren Henning Hansen spiller i denne perle af et stykke dramatik de to elskende, som aldrig fandt melodien sammen - men som alligevel oplevede en kærlighed, der var større og stærkere end mange mennesker får lov til at opleve den i deres liv ”KÆRESTEBREVE” er en gribende og humoristisk forestilling om livslang kærlighed mellem to mennesker, som fra deres tidlige ungdom forelsker sig dybt i hinanden.

Fra skoletidens " Skal vi være kærester? "- papirlapper, til det voksne livs glæder og sorger lærer vi disse to dybt forskellige temperamenter at kende gennem deres breve til hinanden - det er sødt sjovt og vemodigt.

Henning Hansen er den artige Andy med sjælens dannelse, Karen Borberg er den vilde Melissa med ironisk distance til det pæne borgerskab.

Deres veje skilles, de gennemlever andre ægteskaber, men fortsætter med at skrive til hinanden livet igennem.

Selv om brevene udgør et stærkt og ubrydeligt bånd imellem dem, er de alligevel med til at forhindre en mere intim kontakt.
Med masser af lune er Borberg og Hansen, Melissa og Andy, der fra deres skrivebord læser op af et helt livs korrespondance - fra dengang man brugte parker 51 og blæk i stedet for e-mail.

Varighed ca. 65 min. - derefter kaffepause - som stille og roligt "glider over" i CAUSERI OG MUNTER DEBAT over temaet: KÆRLIGHED OG HUMOR HAR INGEN ALDER.

Den sidste aften
et kammerspil om lystige oldinge og om drømme og illusioner inciterende – grotesk – humoristisk.

Doris Friis og Henning Hansen spiller et gammelt ægtepar, som har levet livet med RIDSER og SKRAMMER – SORGER og GLÆDER

Denne perle af et kammerspil ”glider over” i et forrygende og tankevækkende teaterforedragscauseri om livsmod – livskunst – ældrekærlighed - humor: FIRS/FYRIG/FORELSKET

Varighed: 2 timer incl. pause.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Det rullende teater er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Det rullende teater

For booking af Det rullende teater ring til ældreunderholdning.dk - Tlf. 7020 3648

 Menu
  Foredrag
  Musik
  Underholdning
  Solister
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites

Det rullende teater

 Det rullende teater
Info
Kontakt
ældreunderholdning.dk
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere