Giro 413 - Richard Ragnvald

Giro 413
Giro 413, dette meget populære radioprogram i Danmarks Radio der i over 60 år har glædet rigtig mange mennesker. Det er programmet hvor danskerne søndag efter søndag har kunnet ønske netop den musik de holder af, og samtidig støtte mange gode formål ved at sende et bidrag til Giro 7000 413.

Kære Lille Mormor er stadig en af de mest ønskede sange i dette program. Dette har derfor givet Richard Ragnvald inspiration til en turné rundt i landet i 2013. Richard synger mange af de populære sange fra Giro 413, man har kunnet lyttet til igennem årene.

Sange som bl.a.

En dejlig dag
Du er min øjesten
Sølvstænk i dit gyldne hår
En lille pige i flade sko
Musens sang
Sømanden og stjernen
Manden på risten
Kronborgvalsen
Du lille svale
Skamlingsbanken
Sølvbryllupssangen
Mariehønen
Jeg vil bygge en verden
Bare en dreng
Den glade vandrer
Vildandens sang
Tak fordi vi er venner
Kære Lille Mormor samt mange flere.

De mest spillede i Giro 413 skrev KODA.
Den 8. januar 2010 fyldte Giro 413 60 år, og der fejrede KODA fødselsdagen med en liste over de 10 mest spillede numre i det populære radioprogram. På førstepladsen lå Lars Lilholts klassiker Kald Det Kærlighed efterfulgt af Kære Lille Mormor og Rigtige Venner på anden- og tredjepladsen.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Giro 413 - Richard Ragnvald er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Giro 413 - Richard Ragnvald

For booking af Giro 413 - Richard Ragnvald ring til ældreunderholdning.dk - Tlf. 7020 3648

 Menu
  Foredrag
  Musik
  Underholdning
  Solister
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites