Klaus

Klaus fra Klaus & Servants

Klaus ved lige, hvad der skal til, når der skal hygges.
Iført trådløs mikrofon og guitar bevæger Klaus sig rundt ved bordene og synger velkendte sange, som det voksne publikum kan synge med på.
Hvis det ønskes, spiller han også gerne dansemusik.
Klaus & Servants kan tit opleves i TV Charlie ...

Klaus tager også ud solo ...
Klaus & Servants er her og der og alle vegne - fjernsyn, radio, aviser og ugeblade har løbende spot på ”drengene”, men da det fortrinsvis er i weekenderne, at Klaus er ude med sit orkester, er der plads i kalenderen til at lave nogle gode tilbud på ugens hverdage.

Under spisningen eller kaffen underholder han med syng-med repertoire. Det tager virkelig kegler, når han går rundt ved bordene mellem gæsterne med trådløs mikrofon og trådløs guitar - spontane opfordringer væves ofte ind i programmet.

Herefter spilles op til dans, idet Klaus skifter sin guitar ud med sit keyboard.

Hvis der herudover ønskes underholdning, hvor gæsterne er aktørerne, tilbydes Karin, som laver en halv times publikumsdans - til stor jubel for både deltagere og tilskuere. Klaus kan også medbringe en eller flere musikere fra orkestret, således at han kan ”blive” på guitaren under hele showet.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Klaus er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Klaus

For booking af Klaus ring til ældreunderholdning.dk - Tlf. 7020 3648

 Menu
  Foredrag
  Musik
  Underholdning
  Solister
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites