Jens ELVIS Larsen

Elvis Show i verdensklasse - Elvis kopi

Jens Elvis Larsen - A Touch of Elvis er et godt indslag til ældrecenter, ældreklubber, firmafesten, foreningsfesten eller, hvad anledningen måtte være.

Hvis man aldrig før har haft muligheden for at stifte bekendtskab med den legendariske Elvis Presley og hans musik, har man her en enestående chance og mulighed for det. Lyt til hans mange sange, se det flotte sceneshow og dans til Rock’n roll, Rockabilly, Country, Blues og Gospel via den sublime og meget troværdige fortolker af Elvis’ musik.

Jens. S. B. Larsen - Alias J. Elvis, er ikke bare en fremragende musiker, sanger og entertainer, der i mere end 35 år har henrykt os med hans musik - enten alene eller sammen med et hav af kendte musikere, han er også én af de absolut bedste Elvis fortolkere, vi nogensinde har haft.

Ikke bare herhjemme, men i det hele taget. Han er et Guds benådet sangtalent, der er i absolut verdensklasse.

Han er et ”must” for alle Elvis fans, og når man hører ham synge som Elvis, (hvilket han nu har gjort i mere end 12 år) så er man ikke i tvivl om, at her er den ”ægte” vare.

Jens Elvis Larsen er en vinder. Han lyder ikke bare som Elvis, han er Elvis i det øjeblik, han træder ind på scenen som sin forgænger. Han ligner sit idol til forveksling - i højde og drøjde, og når man ser ham indtage scenen
- i de originale kostumer og med den fantastiske lyd, så begynder magien for alvor. J. Elvis når sammen langt ud over scenekanten og rammer enhver, der elsker Elvis’ musik og god underholdning. Folk rammes lige i hjertekuglen med J. Elvis’ sangstyrke, personlighed og karisma. Han er så god, at det ind imellem kan være svært, at høre forskel på Elvis og J. Elvis.

The Real Deal - Når kun det bedste er godt nok.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Jens ELVIS Larsen er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Jens ELVIS Larsen

For booking af Jens ELVIS Larsen ring til ældreunderholdning.dk - Tlf. 7020 3648

 Menu
  Foredrag
  Musik
  Underholdning
  Solister
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites

Jens ELVIS Larsen

 Jens ELVIS Larsen
Info
Eget anlæg medbringes .
Varighed efter nærmere aftale
Kontakt
ældreunderholdning.dk
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere