Anne Herdorf

En aften at synge med på

Den tidligere Grand Prix-vinder Anne Herdorf leverer en strålende musikalsk oplevelse til det modne publikum med evergreens, danske viser, musical-klassikere og gamle grand prix-kendinge.

I 1987 vandt Anne Cathrine Herdorf det danske Melodi Grand Prix med "En lille melodi". Siden er hun vundet mere plads i danskernes hjerter med optrædener i flere musikalske sammenhænge, som musicallerne Frk. Nitouche, Annie Get Your Gun og Judy Garland samt medvirken i spillefilm. Hun er også en del af husmodergruppen "Venter på far" samt synger i danseorkestret Millies.

Til det modne publikum har Anne Herdorf sammensat et repertoire af danske viser, evergreens, grandprix- og musical-indslag. Hun medbringer sin faste pianist og "medspiller" Jens Krøyer, også kendt fra "Hit med sangen". Her får man en skøn musikalsk oplevelse, en "syng med aften" samt en lille underholdende snak om kærlighed, drømme og livet.

Anne Herdorf er en meget fleksibel, nærværende og professionel kunstner som garanterer en dejlig musikalsk oplevelse i godt selskab.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Anne Herdorf er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Anne Herdorf

For booking af Anne Herdorf ring til ældreunderholdning.dk - Tlf. 7020 3648

 Menu
  Foredrag
  Musik
  Underholdning
  Solister
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites