Annemette Hess

Charmerende show med de elskede operetter

Annemette Hess synger danske operetter og evergreens fra de elskede film som "Sommer i Tyrol", "Mød mig på Cassiopeia" og "Landmandsliv", samt de store danske komponister.

Efter roller i de danske friluftsspil, bl.a. på Frøbjerg, Varde Sommerspil, Dorothea Teatret i Kolding valgte Annemette Hess i 2005 at stoppe sit daværende teaterarbejde for at leve af musikken.

Hun har i en årrække været ved Odense Politiorkester og har i den sammenhæng flere gange optrådt med Susanne Elmark, Preben Kristensen, Jan Hertz, Hans Otto Bisgaard, Jesper Lundgaard, Trine Gadeberg, Peter Belli og Leif Maibom. Derudover er hun én af tre sangerinder i showbandet Night Affair, som mange steder kaldes for ”Danmarks bedste danseorkester.”

Annemette Hess udgav i 2008 debut-cd'en ”Perler på snor” med Arne Lundemann og Preben Kristensen fra Linie 3 som gæstesolister. Sangene på cd'en evergreens inden for operetten. Det er et dejligt genhør med sange fra Landmandsliv, Mød mig på Cassiopeia, Sommer i Tyrol samt et par danske film. Netop denne genre var i sin tid med til at sætte gang i Annemettes karriere, og er stadig en stor del af repertoiret, når hun optræder rundt omkring i Danmark.

Udover at optræde i store og små sammenhænge med alt fra jazz henover pop til operette, underviser Annemette Hess i solosang i Haderslev Kommunale Musikskole.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Annemette Hess er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Annemette Hess

For booking af Annemette Hess ring til ældreunderholdning.dk - Tlf. 7020 3648

 Menu
  Foredrag
  Musik
  Underholdning
  Solister
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites