Bent W

Et festfyrværkeri af sang og musik

Fællessang & Schlager Party med Bent W. sætter med garanti stemningen i top med alle de kendte numre igennem de sidste 50 år.

Bent W. er musikeren, sangeren og showmanden, der i de sidste 40 år har kørt de danske landeveje tynde for at underholde det danske folk. Dertil har Bent W. optrådt flere gange på diverse lokale Radio & TV-stationer med sin glade sang og iørefaldende musik.

Bent W. kan levere to forskellige shows:

Schlagerparade – sang og musik fra før og nu
”En buket af god musik” showet med en perlerække af danske hits fra de sidste 35 år lige fra Lars Stryg, John Mogensen, Bjørn & Okay, Birthe Kjær, Lis & Per, Kandis, Jodle Birge, Richard Ragnvald, Teddy Edelman, med flere, kort og godt alt godt fra den danske populærmusik gennem 35 år.

Dansk Schlager og Tyrolershow
Et festfyrværkeri af sang og musik der med garanti sætter stemningen i top med alle de kendte numre gennem tiden som Tyrolerhatten, Kufsteinerlied, Sikken Fest, Fest i gaden, Tre hvide duer, Anton fra Tyrol blot for at nævne nogle, desforuden helt nye numre fra Bent W’s nye CD ”Bierstube stemning med Bent W.”, numre som aldrig før har været udgivet i samme stilart.

Som oftest optræder Bent W. med det bedste af det bedste fra begge shows.
Teksterne vises på storskærm så alle har mulighed for at synge med. Showet henvender sig til det modne publikum og tilpasses efter behov. Med 40 års erfaring er Bent W. solisten, der mestrer de forskellige genrer inden for populærmusikken. Et sikkert hit til jeres næste arrangement.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Bent W er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Bent W

For booking af Bent W ring til ældreunderholdning.dk - Tlf. 7020 3648

 Menu
  Foredrag
  Musik
  Underholdning
  Solister
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites