Daimi

Daimi sætter sin hat som hun vil

Vær med, når Daimi synger sange fra en lang karriere og krydrer med masser af anekdoter fra en imponerende 50-årig karriere.

Daimi Gentle er født 1. januar 1944 i København som Daimi Augusta Larsen.
Hun debuterede i 1961 i en talentkonkurrence i TV-udsendelsen Vi Unge med "Travelin' Light"' som hun sang til eget guitar-akkompagnement. Her lagde man mærke til hendes charmerende udstråling, så allerede året efter turnerede hun rundt i landet med den engelske gruppe The Phantoms, inden hun i 1964 blev fastansat som sangerinde i Jørn Grauengaards orkester.

Daimi har blandt andet været tilknyttet Stig Lommer som Lommerpige på ABC-Scenen, og Cirkusrevyen, hvor hun i 1967 optrådte sammen med Dirch Passer i duetten "Hvem har du kysset i din gadedør?"

På film har Daimi haft hovedroller i blandt andet "Jeg er sgu min egen" (1967) og "Det var en lørdag aften" (1968). I teatersammenhæng er det blevet til titelroller i "Pippi Langstrømpe" og "Annie Get Your Gun", og siden 1975 har Daimi været fastansat på Jytte Abildstrøms Teater på Riddersalen, hvor hun blandt andet har spillet tante Clara i Gustav Wieds "Skærmydsler".

Derudover har Daimi udgivet en lang række plader, ligesom hun har optrådt på utallige jazzfestivaler og forskellige musikscener.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Daimi er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Daimi

For booking af Daimi ring til ældreunderholdning.dk - Tlf. 7020 3648

 Menu
  Foredrag
  Musik
  Underholdning
  Solister
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites