De 3 Kgl. Tenorer

Varme og humor med kendte sange

Skal det være med stil og smil, er De 3 Tenorer fra Det Kgl. Teater og pianist det helt oplagte valg. Her er fornøjelig underholdning med opera, operette, musicals og kendte, danske evergreens.

Et kongeligt indslag med varme og humor, som man oplever det, når De 3 Kgl. Tenorer står for underholdningen, er et sikkert hit til festen.

Tre tenorer fra Det Kgl. Teater og en pianist har fundet sammen og synger opera-arier, som selv operahadere kender og holder af, og endnu mere befriende er det, når humoren trænger sig på gennemførelsen af sprudlende Broadwaymusicals af Gershwin, Rogers, Lloyd Webber m.fl., eller nogle af vore egne, danske evergreens.

Genkendelsens glæde er én af de største, og den bliver ikke mindre, når melodierne får en ny klang ved at blive iklædt disse tre dygtige kongelige sangere, som udgør De 3 Kgl. Tenorer.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på De 3 Kgl. Tenorer er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på De 3 Kgl. Tenorer

For booking af De 3 Kgl. Tenorer ring til ældreunderholdning.dk - Tlf. 7020 3648

 Menu
  Foredrag
  Musik
  Underholdning
  Solister
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites

De 3 Kgl. Tenorer

 De 3 Kgl. Tenorer
Info
Kontakt
ældreunderholdning.dk
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere