Erik Grip

Dansk visesangs "Grand Old Man"

Bevæbnet med guitar, røverhistorier og selvfølgelig viser som "Åbent landskab", "Rose, skal vi danse" og "Velkommen i Den grønne Lund" underholder Erik Grip på hyggelig og nærværende vis.

En koncert med Erik Grip er beviset på, at visesang langt fra er en stillestående oplevelse. Med stort nærvær, blændende visefortolkning og masser røverhistorier og morsomheder tryllebinder Erik Grip publikum.

Erik Grip kunne i 2013 fejre sit 50 års scenejubilæum. Han var med helt fra starten i Danmark da den amerikansk-inspirerede Folk-revival gjorde sit indtog. Det var i 1963, og Pete Seeger og Bob Dylan var de store forbilleder. Og Erik Grip var naturligt med da det nye ”Tivolis Vise Vers Hus” i København åbnede i 1966.

Erik Grip er dansk visesangs ”Grand Old Man”. Et utal af koncerter og et pladesalg på mere end 850.000 album har for længst bevist holdbarheden.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Erik Grip er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Erik Grip

For booking af Erik Grip ring til ældreunderholdning.dk - Tlf. 7020 3648

 Menu
  Foredrag
  Musik
  Underholdning
  Solister
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites