James Rasmussen

Jeg var en Jack

Den tidligere Four Jacks sanger indvier publikum i livet som medlem af Danmarks første og største boyband.

Nu tager James Rasmussen ud og underholder solo. Med sig har James
et “sing-back” track med det original Four Jacks kor.

Alle Four Jacks stemmer er lagt ind i de sange, James Rasmussen har med sit i soloshow. Sangene fra Danmarks første og mest populære boyband, Four Jacks, spreder glæde og genklang, ligemeget hvor i landet James kommer.

For blot at nævne et par af de herlige sange er det bl.a.: Tom Dooley, Mandalay, Det Var På Capri, Op Til Alaska, og den altid populære Så bare, bare, bare, ta' det roligt, Æselsangen og naturligvis O Marie jeg vil hjem.

James Rasmussen kan også hyres til et længere show, hvor han underholder med et musikalsk foredrag. I første afdeling fortæller James mellem Four Jacks sangene, om da rocken kom til Danmark, samt om sin tid i det legendariske danske boyband, hvor han i 5 år sang sammen med
John Mogensen, Bent Werther og Poul Rudi.

I anden afdeling fortæller James om, da han efter Four Jacks opløstes, rejste til Hollywood, hvor han i 14 år ernærede sig i musikkens verden og bl.a arbejde sammen med Redbone, Bobby Hebb, Produceren Val Garay, og producerede hittet, "Echo Park".

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på James Rasmussen er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på James Rasmussen

For booking af James Rasmussen ring til ældreunderholdning.dk - Tlf. 7020 3648

 Menu
  Foredrag
  Musik
  Underholdning
  Solister
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites