John Andersen

Forsangeren fra The Rocking Ghosts

The Rocking Ghosts-sangeren John Andersen underholder med sine to verdenshit "Belinda" og "Oh oh what a kiss" og mange andre dejlige numre fra 60'erne, samt anekdoter fra sine mange turnéer i ind- og udland.

The Rocking Ghosts med forsangeren John Andersen blev verdenskendt i 60'erne med numrene "Belinda" og "Oh oh what a kiss", numre som begge var på hitlisterne i det meste af verden, og gruppen var det første danske navn på hitlisten i USA.

John Andersen begyndte at synge i 1962, og har lige siden underholdt rundt om i Danmark og udlandet. The Rocking Ghosts vandt i 1964 Københavns-mesterskabet i ”pigtrådsmusik”. En af præmierne var en pladekontrakt med Metronome, ejet af Bent Fabricius Bjerre. Igennem årene er det blevet til indspilninger af 15 LP/CD, og ca. 40 singler, hvoraf mange har været på hitlisterne i flere lande.

John Andersen har optrådt i utallige TV-udsendelser og på de store scener rundt om i verden.

John Andersen kan nu bookes solo, hvor han synger flere af de populære numre fra dengang og fortæller anekdoter og sjove historier fra tiden rundt i Danmark og udlandet.

Book et dejligt musikalsk arrangement og genhør de gode sange fra dengang.
John Andersen kan også bookes med hele The Rocking Ghosts til større arrangementer, såsom sommer- og julefester.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på John Andersen er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på John Andersen

For booking af John Andersen ring til ældreunderholdning.dk - Tlf. 7020 3648

 Menu
  Foredrag
  Musik
  Underholdning
  Solister
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites