Margaret Lindhardt - Giro 413

Historier om programmet og fællessang

Kom bagom et af radioens mest populære programmer, der i over 60 år har skabt søndagshygge overalt i landet.

Margaret Lindhardt har været vært for Giro 413 fra 1995 – 2012 – og igen fra november 2014. Det har givet hende et særdeles godt kendskab til danskernes familie- og festliv, så hun har i massevis af anekdoter om de forskellige slags hilsner og musikønsker.

Der er også meget at fortælle om programmets lange og farverige historie, om fantasifulde indsamlingsmåder og om musikken i radioens ældste og stadig mest rummelige underholdningsprogram. Ud over at bringe hilsner og musikønsker er formålet med Giro 413 at samle penge ind. Hør hvem der får glæde af de indsamlede beløb, og hvad de bliver brugt til.

Til Giro 413 hører der naturligvis også musik, og publikum får rig lejlighed til at synge med på nogle af de kendte og elskede sange, der siden 1946 har været spillet i Giro 413 - fra Liva Weel og Otto Brandenburg til Lars Lilholt og Kim Larsen.

Margaret Lindhardt synger for, og en professionel musiker akkompagnerer, så alle har lyst til at synge med.

Margaret Lindhardt:
Margaret Lindhardt er seminarieuddannet lærer - siden 1981 programmedarbejder i Danmarks Radio.

Hun har i årenes løb været vært på mange forskellige musikprogrammer f.eks. ”Go’morgen P3”, ”Fri Fredag”, ”P4-aften” – og forskellige programmer på P5. Fra 1995 tilrettelægger og vært på Giro 413 (bortset fra 1/1 2012 – 1/11 2014). Hun har desuden lavet en et utal af musikalske portrætter af danske og udenlandske kunstnere og sangskrivere - og fortalt flere hundrede historier om Danmark og danskerne i programmet ”Danmark kort” på P1.

Margaret Lindhardt har lagt stemme til stort set alle emner og programtyper både på radio og TV - bl.a. dokumentarudsendelser, radiospil, satire og desuden oplæsning af digte og litteratur. Hun har siden 2006 undervist i stemmetræning.

Musik - og især sang - har altid været en nødvendig og integreret del af såvel arbejdslivet som fritiden for Margaret Lindhardt, der har sunget siden barndommen – både som kor- og visesanger.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Margaret Lindhardt - Giro 413 er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Margaret Lindhardt - Giro 413

For booking af Margaret Lindhardt - Giro 413 ring til ældreunderholdning.dk - Tlf. 7020 3648

 Menu
  Foredrag
  Musik
  Underholdning
  Solister
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites

Margaret Lindhardt - Giro 413

 Margaret Lindhardt - Giro 413
Info
Kontakt
ældreunderholdning.dk
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere