Kisser & Søren

Pensionstunderholdning

Kisser & Søren. Hr. og Fru Jylland, Vel nok et af de travleste og populæreste »Slager« par i Danmark.

Med mere end 100 egne melodier og tekster, plus en stribe af »de goe gamle«, er der nok at tage af, når parret byder på »ægte Dansk underholdning«.

Kisser & Søren har over de seneste mere end 15 år opbygget en enorm fanskare, der elsker deres finurlige, sjove og - nogle gange - mere alvorlige tekster og melodier. En stribe cd’er er det blevet til. Samtidigt har parret formået at blande nogle af alle de gamle »eviggrønne« sange ind i deres festlige underholdning,
når det handler om det mere voksne publikum.

Og det er – ALTID PÅ DANSK!

Om det drejer sig om Kro- eller Halbal – Ældrecentre – Fest på markedspladsen – Ølteltet m.m. er Kisser & Søren et sikkert hit til Deres næste arrangement.

Kisser & Søren er garanter for professionel underholdning, altid smilende – velklædte og oplagte, og vel nok Danmarks flittigste sangskriver-par inden for den danske folkelige musik.

Hits: Stella Polaris – Dem fra Danmark a’ - Pyt med det – Send en hilsen – En engel må have sendt dig – Sig altid kun på gensyn – Tak for tålmodighed, og mange, mange flere.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Kisser & Søren er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Kisser & Søren

For booking af Kisser & Søren ring til ældreunderholdning.dk - Tlf. 7020 3648

Sidste nyt om Kisser & Søren

Kisser & Søren

Kisser & Søren

JULEUNDERHOLDNING

Kisser & Søren på Vintertur 2012
Kendte vintersange - nye som gamle julesange - hygge og fællessang, anekdoter og historier om vinter og jul samt det nye år, der er i vente.

For første gang nogensinde tager Slagerparret Kisser & Søren fat på vinterens og julens sange, der har fyldt de danse hjem i mange år, melodier alle kender fra deres egen barndom - dem fra radioen og juletræet.
Kisser & Søren synger naturligvis også de lystigere og nyere jule/vintermelodier, som alle kan synge med på.

Kisser & Søren stiller med eventyr - sang - pianist samt scenepynt -anlæg og alt, hvad der skal til for at en hyggelig vinter/julehygge.

Varighed: 2 x 35 min. el. 1 x 60 min.

Kisser & Søren vinter/juleshow kan bookes fra den 25.nov. til den 30. dec. 2012 begge dage incl.

Kisser & Søren

Der var gang i Arrebohallen på Ærø da Kisser og Søren kom forbi.

 Menu
  Foredrag
  Musik
  Underholdning
  Solister
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites