Richard Ragnvald

Dansktop- Pensionistunderholdning

Vi er stolte over over at kunne præsenterer Dem for en af Danmarks mest populære dansktop solister gennem de sidste mange år, nemlig Richard Ragnvald.

Rihard Ragnvand kunnne i 2009 fejre 50 års jubilæum og derfor tilbydes en speicielt pensionist underholdning.

Det er bestemt ikke ligegyldigt hvilket repertoire, man vælger, når man skal underholde ældre og peonsionister, så derfor har Richard Ragnvand, som de fleste kender fra DR. Giro 413, specialiseret sig i et program, som han ved, vil glæde de mange ældre rundt om å¨de plejehjem og dagcentre, der findes i Danmark.

Udover de iørefaldende sange, man i forvejen kender fra Richard Ragnvald - bl.a. "Tak fordi vi er venner" og ikke mindst "Kære lille mormor" - så er her lidt om, hvad der venter de ældre, n¨r Richard Ragnvald underholder på netop Jeres plejecenter.

Udover at have optrådt hundredevis af gange overalt i Danmark, er det også blevet til flere optrædender i udlandet for RICHARD RAGNVALD, bl.a. i USA, på Mallorca, i Caribien, i Thailand, på Gran Canaria, på Grønland, Færøerne, i Sverige og i Norge, hvor Richard Ragnvald optrådte ved én af Nordens største dansegallaer i Polarcentret i Tromsø – sammen med de største skandinaviske navne. Showet blev optaget af det norske TV – NRK. 1.

RICHARD RAGNVALD glæder sig til, fortsat at komme rundt i hele Danmark, på hans ”uendelige” turné, hvor publikum kan glæde sig til at møde den, altid oplagte og professionelle dansktopsolist.
Glæd dig til at møde ham, når han gæster din by eller spillested.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Richard Ragnvald er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Richard Ragnvald

For booking af Richard Ragnvald ring til ældreunderholdning.dk - Tlf. 7020 3648

Sidste nyt om Richard Ragnvald

Farmors sang

Farmors sang

RICHARD RAGNVALD

Det er nu 22 år siden, at man kunne høre sangen ”Kære Lille Mormor” for første gang og som vel nok er den sang der til dato, har været mit største hit og en af de sange der uden tvivl, har været en af de mest ønskede melodier i Danmarks Radios populære program Giro 413, hvilket Richard Ragnvald selvfølgelig er utrolig stolt af.

Igennem de mange år Ragnvald har optrådt med netop den sang, er Richard ofte blevet spurgt, hvorfor han aldrig synger en sang til farmor? Godt spørgsmål.

Da der nu er gået så mange år siden indspilningen af sangen til mormor, synes Richard Ragnvald at tiden var kommet til, at han godt kunne tillade sig at indspille en fødselsdagssang også til farmor.

Det er hermed blevet en realitet i samarbejde med David Henriksen, der har stået for indspilningen i ”Facit Studiet” i Slangerup, og som også har skrevet melodien, teksten står Richard Ragnvald i al beskedenhed selv for.

På kor og den musikalske side står bl. a. guitaristen Søren Sebber Larsen, Anne Lynggård, Hitfingers, og David Henriksen.

For Ragnvald er det utrolig vigtigt at tekst og melodi går op i en højre enhed, hvilket Richard synes er lykkedes her med sangen til farmor.

Sangen vil blive distribueret igennem SONY MUSIC i uge 27.

Richard Ragnvald atter på TV

Richard Ragnvald igen på TV
Fredag d.5 April kl. 18,00 på DR Ultra i programmet ” Festlig Fredag ”

 Menu
  Foredrag
  Musik
  Underholdning
  Solister
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites