Nutidens Bedste Syngepiger

Syngepiger til pensionistfesten

Syngepigerne Tove og Vibe er nutidens absolut bedste syngepiger. Med roser og godt humør i kurven får de ethvert publikum til bl.a. at synge med på "Køb blomster, køb blomster", der er syngepigernes evergreen.
Nutidens Bedste Syngepiger har begge en mangeårig fortid i Bakkens Hvile; er således ægte repræsentanter for syngepigeæraen, der går helt tilbage til 1847, hvor "tribunesang" første gang blev kendt i Danmark. Tove og Vibe har i kraft af øm ærbødighed overfor syngepigetraditionen, fascinerende udstråling,

Tove Pedersen er kendt af mange fra Bakkens Hvile, hvor hun har sunget i 17 år.

Tove har modtaget Bakkens Oscar, Lo’s kulturpris og skrevet tre bøger om syngepigerne og Dyrehavsbakken. Tove har gennem årene indspillet mange cd’er og plader, og har desuden fået en tredobbelt og tidobbelt platin-cd.Tove har medvirket i flere tv optagelser med sin sang, og er derudover en lille ildsjæl, når det drejer sig om dyrenes ve og vel. Hun er kredsformand for dyrenes beskyttelse, og kåret som årets dyreven.Tove, har altid en lille godbid i lommen til de firbenede.


Vibe Lauth har sunget professionelt i mange år, men er dog mest kendt inden for dansktop/pop og slagermusikken. Vibe er også kendt som musikalsk studieværtinde, tekstforfatter og foredragsholder.
For år tilbage blev Vibe kontaktet af Tove for at hjælpe med et job som syngepige. Det blev starten på en helt ny karriere som syngepige og et spændende og sjovt samarbejde med Tove.

Tilsammen udgør Vibe Lauth og Tove Pedersen:

Nutidens Bedste Syngepiger
de akk. af pianisten Arne Ravn

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Nutidens Bedste Syngepiger er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Nutidens Bedste Syngepiger

For booking af Nutidens Bedste Syngepiger ring til ældreunderholdning.dk - Tlf. 7020 3648

 Menu
  Foredrag
  Musik
  Underholdning
  Solister
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites