Eva & Constantin

Eva og Constantin”har taget danskerne til sig-og omvent” skriver Hvidovre Avis.
Eva & Constantin kommer fra Rumænien, hvor hun som 13-årig debuterede i sit første TV-show. I årene der fulgte, nåede hun stjernestatus i hele Rumænien. Hun optrådte ved store internationale festivaler og arrangementer. Eva og Constantin mødtes gennem musikken.

Eva og Constantin”har taget danskerne til sig-og omvent” skriver Hvidovre Avis.
De kommer fra Rumænien, hvor hun som 13-årig debuterede i sit første TV-show. I årene der fulgte, nåede hun stjernestatus i hele Rumænien. Hun optrådte ved store internationale festivaler og arrangementer. Eva og Constantin mødtes gennem musikken. Han havde eget orkester, turnerede hele verden rundt, men måtte flygte fra diktatoren Ceausescu.
Duoen Eva og Constantin har med deres musik og sang begejstret publikum fra hele landet, lige fra kræmmermarkeder til landets fineste saloner.

Eva Kiss er en sanglærke af format,der tryllebinder sit publikum med sin dejlige stemme. Hun akkompagneres af sin mand Constantin Radu, der mestrer at spille instrumenterne keyboard, guitar, trompet, mundharpe og meget mere. Han er også en sanger med en stor flot volumen. Der er tale om sang og musik på et meget højt internationalt niveau. De synge på dansk, engelsk, italiensk, fransk, latin, rumænsk, tysk, spansk, ungarsk.

I 1997 inviterede Røde Kors parret til at spille for Hendes Majestæt Dronning Margrethe og Prins Henrik og en masse andre ”kronede hoveder”og statsmænd fra hele kloden.
17 marts 2004 har Eva og Constantin igen haft den usædvenlige ære og privilegium at optræde for Hendes Majestæt og hele den kongelig familie. Ved den lejlighed sang Prins Henrik og den rumænske Præsident Iliescu sammen med Eva og Constantin.
De blev modtaget med stor bravour.

Eva og Constantin skal ikke blot høres og ses,de skal opleves!

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Eva & Constantin er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Eva & Constantin

For booking af Eva & Constantin ring til ældreunderholdning.dk - Tlf. 7020 3648

 Menu
  Foredrag
  Musik
  Underholdning
  Solister
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites

Eva & Constantin

 Eva & Constantin
Se video med Eva & Constantin

Get the Flash Player to see this player.

Info
Kontakt
ældreunderholdning.dk
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere