Thorkil & Peter Vesth

Brødrene Vesth

En eftermiddag eller aften med Thorkil og Peter Vesth
er en blanding af festlige sange, smukke ballader, stand-up comedy og swingende countrytoner.

Thorkil håndterer klaveret på sin herlige personlige facon, afvekslende med harmonika og guitar.

Peter spiller velklingende fingerspilsguitar og synger sine egne og andres sange med en blanding af godt humør og stille underfundighed.

Af Thorkil & Peter Vesth´s mest kendte numre kan nævnes

'Veras Vinterven'
'Søndre boulevard'
'Bare fire linier'
'Alt for meget Forår'
'Hvornår mon livet skal leves'.
'En hel flaske rom'
'I en lille olivenlund'
'Jeg tror det blir' et herligt år i år'


De har udgivet 33 albums, og deres sange er indspillet og sunget af bl.a. Bjarne Liller, Erik Påske, Dræsinebanden, Maria Stenz, Suzy Bogguss (USA), Bill Staines (USA), Det Kgl. Kapel (Kongens Nytorv) m.fl.


Thorkil og Peter Vesth har været kunstneriske ledere af Tivolis Vise-Vers-Hus fra 1993 til 2006, hvor dette skønne spillested desværre, på trods af stor fremgang, blev lukket af Tivolis ledelse.
Fra 1982 -93 havde de deres eget Vise-Vesth-Hus i Gudhjem.
Brdr. Vesth har optrådt i et utal af foreninger, firmaer, restauranter, forsamlingshuse og koncertsale. Deres optræden har bl.a. bragt dem til USA, Irland, Tyskland, De Caribiske Øer, Grønland, Thailand, Sverige, Norge og Malta.
I 1995 - 1998 drev de Vise-Vesth-Randkløve: En kombination af Vise Vers Hus, restaurant, kunsthåndværk og hotel.
I disse år turnérer de Danmark rundt, med forårsturné i marts, april og maj. Sommeren på Bornholm, og efterårsturné oktober og november. Se i øvrigt kalenderen for øvrige udskejelser.


Den snert af vemod man altid fornemmer under selv den mest muntre Peter Vesth blødes op af Thorkil Vesth, der udfolder en fingerakrobatik - en tangentleg - der er unik på verdensplan.
Bornholms Tidende 26/7 2006


Thorkil og Peter er kendt i hele Danmark for deres iørefaldende melodier og tekster om dagligdagen, samt naturligvis for Peters rappe bemærkninger til publikum
Jydske Avis


Visesangeren Peter Vesth har en forunderlig evne til at skrive melodier, som man ikke behøver at lytte meget til, før de går rent ind på lystavlen.
Jyllandsposten


Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Thorkil & Peter Vesth er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Thorkil & Peter Vesth

For booking af Thorkil & Peter Vesth ring til ældreunderholdning.dk - Tlf. 7020 3648

 Menu
  Foredrag
  Musik
  Underholdning
  Solister
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites