Bjarne Lisby

Pensionistunderholdning

Det er det gode humør, der er i højsædet når Bjarne Lisby går i gang med de ældres favoritmelodier, præsenteret med festlige anekdoter og pudsige betragtninger.

Latter er den bedste medicin

Det er giro 413-træfferen De Gamle Bukser, de fleste kender Bjarne Lisby for.
Men også en række af hans andre sjove sange har fundet vej til radioens ønskeprogrammer.

Disse numre udgør naturligvis en del af Bjarne Lisbys underholdningsprogram, men især overfor et ældre publikum supplerer han dem med en lang række af de “gode, gamle”.
Sange, de ældre kan nikke genkendende til og synge med på.

Bjarne Lisby er en glad mand. Glad for livet, glad for at optræde.
Denne livsglæde smitter af, når han indtager scenen med sine mange muntre bemærkninger og lystige anekdoter, der kæder sangene sammen.

“Så godt har jeg ikke moret mig længe” eller “Jeg havde helt ondt i maven af grin” er hyppige kommentarer efter Lisbys optræden

Som en naturlig konsekvens heraf står Bjarne Lisby på ønskesedlen igen og igen, når først man har oplevet ham én gang.


Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Bjarne Lisby er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Bjarne Lisby

For booking af Bjarne Lisby ring til ældreunderholdning.dk - Tlf. 7020 3648

Sidste nyt om Bjarne Lisby

Stemningen i top med Bjarne Lisby

Stemningen i top med Bjarne Lisby

BJARNE LISBY UNDERHOLDER ÆLDRE

Det er sjældent at underholdning for ældre bliver anmeldt. Men her er dog et eksempel på, hvad vi kan glæde jeres kunder med...

Stemningen var helt i top, da den kendte solist Bjarne Lisby gæstede Cafe Appetit på Plejecentret Helsingegården som led i ugens 'Spil Dansk' i Gribskov Kommune. 75 boende på stedet samt udefra kommende pensionister valfartede til cafeèn, der var fyldt helt op af forventningsfulde og glade gæster, der nød en kop kaffe og en hjemmebagt kage fra centerrådet inden Bjarne Lisby startede sit show.

Bjarne Lisby var sprængfuld af glad energi og kom med den ene vittighed efter den anden og fortalte vidt og bredt fra sin musik og sit virke i hele landet. Han er fantastisk til vers og at få det morsomme ud af sproget og der var meget grin og en dejlig stemning i cafeen. Som en gæst sagde efter showet, 'jeg har ikke grinet så meget i flere år', hvorpå hun prompte købte alle Lisbys otte CD'er til videre fornøjelse i hjemmet.

Alt i alt en virkelig god musikoplevelse igen på Helsingegården.

Bjarne lisby

Mange er færdige med fyrre – Bjarne lisby er først lige begyndt! 40 års jubilæumsprogrammet byder på et muntert genhør med De Gamle Bukser, en række festlige brokker, anekdoter og masser af de lystige viser, vi kender og elsker.

 Menu
  Foredrag
  Musik
  Underholdning
  Solister
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites

Bjarne Lisby

 Bjarne Lisby
Info
Varighed: 1 x 45 min. evt. 2 x 30 min.
Eget anlæg medbringes ...
Kontakt
ældreunderholdning.dk
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere