Gry

Grand Prix Show

Det var helt tilbage i 1983 at Gry vandt det danske Melodi Grand Prix med "Kloden Drejer" og det velkendte rejehop. Siden da har Gry haft oplevelser i både Danmark, Tyskland og Frankrig.

Med en god portions livs-erfaring i bagagen har Gry udvalgt nogle af de sange som ligger hendes hjert nært. Hun har derfor valgt at sætte et program sammen bestående af danske og udenlanske melodier, som får lige ind i hjertet. Hør fx. Hvorfor er ikke så lunefund - Det første gang jeg så dig - moon river - smile - Jeg plukker fløjsgræs m.fl.

Gry har allerede glædet og rørt mange med disse dejlige sange, bl.a. ved bryllupper, fødselsdage, offenlige arrangementer, på plejehjem og institutioner rundt om i Danmark.

Grand Prix Show
Skal du holde en Grand Prix fest, en 80'er fest eller i det hele taget en kitch og glad fest, så kan du være sikker på at dét her får folk på gulvet... hvis de da ikke lige sidder og synger med.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Gry er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Gry

For booking af Gry ring til ældreunderholdning.dk - Tlf. 7020 3648

 Menu
  Foredrag
  Musik
  Underholdning
  Solister
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites