Jens Gothenborg

Musik gennem 60 år

En musikalsk rejse gennem tiden med Jens Gothenborg

Jens Gothenborg tager igen på turné rundt i landet og tilbyder nogle hyggelig timer, hvor han gentager successen frea tidligere år med han underholdningsprogram "En musikalsk rejse gennem tiden". Der vil være mulighed for et genhør med de mest kendte melodier gennem de sidste 60 år og der vil igsp blive serveret både fælles sang og danskemusik.

Her er et eksempel på nogle hyggelig timer

12.00-13.30: Under spisningen vil Jens Gothenborg spille dæmpet dinnermusik og et par af de kendte skålsange. Når den værste sult er stillet, bliver der fællessang, hvor gæsterne tager hinanden under armene og synger med på de kendte sange.

13.30-14.00: Causeri over nogle af de største og kendte hits gennem 60 år. Jens Gothenborg fortæller om de forskellige stjerner og spiller nogle af deres sange.

14:00-15.00: Der spilles op til dans, så de der har lyst kan få rørt benene en times tid. Til slut sluttes der af med sangen "skuld gammel venskaw rent forgå".

Jens Gothenborg medbringer egne instumenter og anlæg.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Jens Gothenborg er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Jens Gothenborg

For booking af Jens Gothenborg ring til ældreunderholdning.dk - Tlf. 7020 3648

 Menu
  Foredrag
  Musik
  Underholdning
  Solister
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites

Jens Gothenborg

 Jens Gothenborg
Info
Kontakt
ældreunderholdning.dk
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere