Halfdanskerne

Visefortolkning i topklasse

År efter år er det blevet til flere og flere udsolgte koncerter i hele landet, og det er ikke så underligt, at folk i alle aldre strømmer til, når Halfdanskerne er på plakaten.

Siden Mads Westfall, Lars Grand og Rasmus Vennevold i 2008 begyndte deres samarbejde om at arrangere og fortolke sange af danske digtere som Halfdan Rasmussen og Benny Andersen, er det kun gået en vej – fremad.

Trioen har nemlig alt hvad der skal til. Et stort overblik over den poetiske danske sangskat og historierne bag, en stærk fornemmelse for, hvilke sange de kan gøre relevante og aktuelle i nye, gennemarbejdede versioner, og en usædvanlig evne til at formidle kulturarven på en morsom, nærværende og underholdende måde. Det hele serveres af tre flotte, velklædte fyre med smukke, akustiske instrumenter, som fyrer den af på scenen og akkompagnerer de personlige og vellydende vokale fortolkninger. Samlet set leverer de en koncertoplevelse i absolut topklasse.

Halfdanskerne har allerede været landet rundt flere gange. Det er blevet til 4 CD-udgivelser, senest ”De største sange”, som udkom i 2017 på det ansete pladeselskab Exlibris, har toppet flere hitlister, og lige som de tidligere albums har kunnet høres i DR. De har også lavet tv og lokalradio, og har en stor skare af begejstrede fans, som følger dem på facebook, Youtube og andre sociale medier. Få en forrygende aften med visefortolkning i topklasse, fuld gang i den på scenen og masser af humor.


BENNY ANDERSEN SKRIVER

Halfdanskerne inviterede Benny Andersen til at komme og se deres live show - Han var meget begejstret og sendte os et par dage efter denne kommentar:

".... At opleve mine egne såvel som Halfdans sange i en opdateret, forynget fremførelse af Halfdanskerne var en formidabel oplevelse, så jeg må på det bestemteste anbefale alle interesserede at engagere Halfdanskerne til en live-koncert!"
Benny Andersen

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Halfdanskerne er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Halfdanskerne

For booking af Halfdanskerne ring til ældreunderholdning.dk - Tlf. 7020 3648

Sidste nyt om Halfdanskerne

Halfdanskerne

Halfdanskerne

FEJRER HALFDAN RASMUSSENS 100-ÅRS DAG

Halfdanskerne - landets nye store navn i den danske vise-verden. Med kontrabas, harmonika, guitar, sang og masser af humor, har de i anledning af Halfdan Rasmussens 100 års dag i 2015 sammensat et helt nyt show.

I 2015 ville den store danske digter Halfdan Rasmussen være fyldt 100 år. Det bliver fejret over hele landet, og den populære visetrio Halfdanskerne markerer begivenheden med et nyt show baseret på sange af Halfdan og hans musikalske og poetiske venner.

Halfdanskerne er det nye store navn i den danske vise og folk-verden. Med kontrabas, harmonika, guitar, sang og masser af humor og energi har de taget spillesteder i hele landet med storm og stående ovationer, siden de i 2009 begyndte at optræde med deres helt egne fortolkninger af viser af Halfdan Rasmussen, Benny Andersen og andre musikalske digtere.

2014 byder blandt andet på deres med spænding ventede tredje album ”3” med nye fortolkninger af Halfdan og Benny, som udgives den 22. maj på pladeselskabet ”Go Danish Folk Music”, og debut på landsdækkende TV ved en koncert i Mariehaven den 9. juni, som bliver sendt på TV2 Charlie.

Samtidig er de godt i gang med at forberede aktiviteterne i anledning af 100-året for Halfdan Rasmussens fødsel. Den måske største danske folkelige digter nogen sinde skal fejres med maner, og Halfdanskerne går forrest med det særligt sammensatte hyldest-show ”Noget om en poet”.
Showet indeholder naturligvis spændende versioner af en række af Halfdans mest elskede sangtekster for voksne som ”Noget om helte” og ”Noget om billigrejser”, og der er også en række mindre kendte, men mindst lige så geniale specialiteter i vente.

Forestillingen bygges op omkring Halfdan Rasmussen og de digtere fra hans samtid, han påvirkede og blev påvirket af. Den store poets egne tekster suppleres med og sættes i relief af populære viser med tekster af Benny Andersen og Frank Jæger, og forestillingen knyttes sammen med masser af morsomme og interessante historier om Halfdan, poesien, kvinderne og vennerne.

 Menu
  Foredrag
  Musik
  Underholdning
  Solister
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites

Halfdanskerne

 Halfdanskerne
Info
Kontakt
ældreunderholdning.dk
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere