Inge og Per

Sange fra Giro 413

Syng med Inge & Per i ønskeprogrammet

Programmet bestemmes selv af publikum og består af de mest populære Giro 413 og Dansktop melodier gennem tiden. (fra ca. 1930 til ca. 1990.)..

Ved indgåelse af aftale fremsendes der sammen med bekræftelse Musikalsk Menukort, som så skal afkrydses ca. 18 til 20 melodier, ud af ca. 60 melodier.

Så her er det virkelig op til Jer, hvad i gerne vil høre og synge med på..

Syng med Inge & Per
INGE & PER", som er kendt fra Dansktoppen, Radio og TV, synger og fortæller om GIRO 413 og Dansktoppen, samt deres egen medvirken gennem 40 år.

Programmet er krydret med musik og sang, hvor publikum selv får mere end Rigelig lejlighed til at synge med på de kendte sange gennem årene.

For dem som elsker GIRO 413 og Dansktoppen, er dette en god mulighed for at Nyde og synge med på sangene gennem tiden.
Underholdningen kører over 2 x 45 min, med en pause imellem eller efter aftale.

Inge & Per har igennem 40 år kørt de danske landeveje tynde, som musikere, i forskellige store Bands, Bl.a. "Sound 73" , "Olga Knudsens Band", m. fl.

Men siden 1988 har De spillet under Duo Navnet "Inge & Per". De er kendt for flere CD - Udgivelser, som flere gange har bragt dem på Dansktoppen, samt på TV, i Danmark og Tyskland.


Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Inge og Per er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Inge og Per

For booking af Inge og Per ring til ældreunderholdning.dk - Tlf. 7020 3648

 Menu
  Foredrag
  Musik
  Underholdning
  Solister
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites

Inge og Per

 Inge og Per
Info
Kontakt
ældreunderholdning.dk
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere