Louise Espersen

Gitte Hænning Junior

Med velfriseret pandehår, rødt skørt og bøjle på tænderne sang Louise Espersen sig videre til semifinalerne i Talent 2008 med Gitte Hænnings 60’er-hit ”Bare 16 år”, inden sangtalentet fra Silkeborg i 2009 nåede en ny milepæl i den unge karriere med udgivelsen af et album med nye udgaver af hendes idols sange – inklusiv en duet med Gitte Hænning selv.

Louise Espersen har tidligere medvirket i bl.a. en række musicals som Skatteøen, Ronja Røverdatter, Pippi og The Sound Of Music og Chess. Selv om hun har slået igennem på at synge som Gitte Hænning, synger hun også jazz, swing og gospel, ligesom hun ynder at synge danske sange fra 80’erne.

Et enormt 'hvorfor?' trænger sig på hos de fleste, når de har samlet sig efter én af Louises smittende optrædener. Hvorfor dog lige Gitte Hænning? Slet ikke fordi der er noget galt med hende, men hvorfor kaster en blot 17-årig pige sig lige over Gitte Hænning? Louise kan svare, som var det verdens nemmeste spørgsmål:

- Fordi hendes sange gør mig glad. Og de fortæller gode historier.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Louise Espersen er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Louise Espersen

For booking af Louise Espersen ring til ældreunderholdning.dk - Tlf. 7020 3648

 Menu
  Foredrag
  Musik
  Underholdning
  Solister
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites

Louise Espersen

 Louise Espersen
Se video med Louise Espersen

Get the Flash Player to see this player.

Info
Kontakt
ældreunderholdning.dk
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere