Ældre Open Air

Det er slet ikke så dyrt som man skulle tro!

Tilbud til det ældre publikum. Musik gør mennesker glade, også de ældre.

Dette har vi set mange beviser på, når vi har været med til at sammensætte program og afvikle Ældre Open air blandt andet for foreningen Tvillinggård i Middelfart kommune på, den idylliske Tvilling gårds arealer med udsigt til Kattegat.

Ved den første koncert var der Ca. 600 gæster. Men i de sidste 2 år har der været udsolgt hver gang, så man har været nødt til at stoppe salget af billetter ved 1000 stk, for at kunne bevare det intime og nærværet, som er en vigtig del af et sådan arrangement.

Dansk Lyd & Lys er klar til sammen med jer, at sammensætte et program, på et smukt sted i jeres kommune. Et sted hvor de ældre føler, at det hele ikke kun foregår i centrum af den største by, men at man også kommer ud til folk i yderkanten af kommunen.

Vi kan tilbyde en delvis eller samlet pakke på - kunstnere – lyd – scene – stole - toiletvogne samt salgstelt til kaffen - kagen - øl – vin og vand.

Eksempler på kunstnere der har deltaget ved koncerterne (4 kunstnere pr. koncert) Keld & Hilda Heick – Dario Campeotto – Trine Gadeberg - Arne Lundemann - Jesper Lundgård – Annette Heick – Kurt Ravn – Syngepigerne fra bakken – Jesper Buhl - Christoffer Brodersen – Erik Grip. M fl.

Disse kunstnere har virkelig skabt glæde på Tvillinggård, men skulle man evt. have andre ønsker er dette ikke et problem at efterkomme.

En typisk tidsplan ville være:
10:00 Plads åbner
11:00 – 15:30 underholdig med 4 kunstnere med 2 indlagte pauser af 1 x 15 min. drikke pause og 1 times spise pause.

Idet vi håber, at skulle have vakt jeres interesse for et sådan arrangement, hører vi gerne fra jer, og vil så i samarbejde med jer planlægge jeres Ældre Open Air.Klik for stort billede...  Klik for stort billede...  Klik for stort billede...

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Ældre Open Air er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Ældre Open Air

For booking af Ældre Open Air ring til ældreunderholdning.dk - Tlf. 7020 3648

 Menu
  Foredrag
  Musik
  Underholdning
  Solister
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites

Ældre Open Air

 Ældre Open Air
Info
Kontakt
ældreunderholdning.dk
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere