Pia Christensen

dansktop og schlager musik

Pia Christensen har bl.a. optrådt med Aalborg Pensionistorkester i Aalborg Karolinelund, Syng Med i Aalborg Kongres og Kulturcenter og på SIFA TV Bingo. Pia Christensen har igennem en årrække skrevet en del tekster og melodier, og nu er to af dem ude på radiostationerne, hvor hun håber, at de vil blive taget rigtig godt imod. Pia glæder sig til at komme ud og underholde jer med skøn og iørefaldende musik :-)

Lysten til at synge og optræde har været en del af Pia Christensen , lige så længe hunkan huske. Som 6-årig begyndte Pia Christensen til sang og rytmik på Klarup Skole, derefter minikor, skolekor og kirkekor. Som 11-årig var Pia med i musicalen Annie på Aalborg Teater, hvor hun spillede ”Tessie” - hvilket var en oplevelse for livet.
Igennem årene har Pia Christensen modtaget privatundervisning i sang og tilmed haft fornøjelsen af, at blive undervist af den verdensberømte engelske sangpædagog Ian Adam. Endvidere har hun blandt andet gået på Den Rytmiske Daghøjskole i Aalborg og deltaget i et visekursus på Högskolan Kungälv i Sverige.

I 2008 udgav Pia Christensen i samarbejde med Lars Marco min debut-cd som bærer titlen "Husker du?". Den indeholder 12 nostalgiske numre fra en svunden tid - men melodierne lever videre, fordi de til stadighed rører os med deres genkendelighed, melodiske refræn og skønne tekster. Pia Christensens store glæde for dansktop musik stammer tilbage til hendes barndom, hvor de altid lyttede til Giro 413, når de spiste søndagsfrokost. Den hygge, som det radioprogram spredte, gjorde et stort indtryk på Pia. Pia Christensens far som desværre ikke er her mere, elskede også at synge alle de folkekære melodier. "Den Gamle Gartner", der er med på cd'en betyder meget for Pia, fordi de sang den sammen.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Pia Christensen er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Pia Christensen

For booking af Pia Christensen ring til ældreunderholdning.dk - Tlf. 7020 3648

 Menu
  Foredrag
  Musik
  Underholdning
  Solister
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites

Pia Christensen

 Pia Christensen
Se video med Pia Christensen

Get the Flash Player to see this player.

Info
Kontakt
ældreunderholdning.dk
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere