Johnny Reimar

50 år på den danske scene

Det stod ikke skrevet i kortene at han skulle blive en af landets mest popupulære og folkekære kunstnere. Det var ved en amatørkonkurrence i Fyns Tivoli i 1958 der var begyndelsen på en lang karriere for den 15 årige sanger og guitarist Reimar Kristensen.

Johnny Reimar har også optrådt som studievært i adskillige Tv -programmer som f. eks. ”Kun for sjov”, ”Blind passager” og ”Fællessang på Bakken”.

Allerede 3 år efter (1961) lå han sammen med Danmarks første rockband -The Cliffters - når. 1 på den danske hitliste med ”How wonderful to know”.

Senere udsendte gruppen en stribe plader der alle blev udsendt uden for Danmark. Størst succes blev ”Django” der stadig sælges i Japan.

I 1964 besluttede Reimar også at synge på modersmålet og det blev bl.a. til ”Lille fregnede Louise”, ”De violer du plukker” ,”Bind dit gule hårbånd”, ”Sikke en fest”, ”Du burde købe dig en tyrolerhat” og mange flere. Det var sidstnævnte der gav ideen til Johnny Reimars populære partyplader der har solgt mere end en million eksemplarer.

I de senere år har Johnny Reimar givet et utal af optrædener med sit populære ”fællessang-show”.

l 1987 blev The Cliffters gendannet og efter en optræden i Tivoli, ønskede hele landet igen at opleve Danmarks første pigtrådsorkester. Det er blevet til mere end 2000 koncerter, hvor både unge og ældre kunne glæde sig over genhøret med det legendariske orkester.

Reimar slog i 2000 igennem som ”gud” for de unge og turnerede i en årrække på landets diskoteker og festivaller.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Johnny Reimar er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Johnny Reimar

For booking af Johnny Reimar ring til ældreunderholdning.dk - Tlf. 7020 3648

 Menu
  Foredrag
  Musik
  Underholdning
  Solister
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites