11. december 2019

Bomles Venner debutterer med egen sang

Bomles Venner

For første gang udgiver Bomles Venner en sang, der ikke er fra Flemming ‘Bamse’ Jørgensens store samling af populære hits. 

Bomles Venner har i årevis turneret rundt og levendegjort arven efter Bamses Venner, som vi husker og elsker dem. Nu udgiver de for første gang eget materiale i form af sangen “Du skal ikke græde mere”.

Manden bag den nye sang er Calle Sand, som blandt andet stod bag den danske version af “Himmelhunden” og derudover har står bag udgivelsen af flere Bamses Venner-albums.

“Du skal ikke græde mere” er en smuk, dansk version af den klassiske rock/country evergreen “Before the Next Teardrop Falls” udødeliggjort af Freddy Fender i 1974.

Dette kan blive begyndelsen på en ny tid for Bomles Venner med udvikling og udgivelse af nyt materiale. Men bare rolig, det populære festband vil naturligvis aldrig give køb på sit faste repertoire af Bamses Venner-hits!

Lyt med på “Du skal ikke græde mere” her:

Husk du kan booke Bomles Venner til din næste fest. Perfekt musikalsk underholdning til ældrefester, seniorfester, jubilæer og fødselsdage med gang i!