1. september 2019

Ældreunderholdning.dk version 2.0

Det kan godt være, at webadressen er den samme, men der holder al sammenligning også op. Med nyt design og nye funktioner er hjemmesiden blevet mere brugervenlig for alle, der ønsker at booke pensionistunderholdning.

Det skal frem over være nemmere for vores kunder at få et godt overblik over, hvilke muligheder der er for at booke underholdning til både seniorklubben, pensionistfesten eller det årlige arrangement på plejehjemmet. Et af de nye tiltag er, at vi har kategoriseret alle vores kunstnere i prisgrupper.

Ejer af NKMusic Niels Kofoed udtaler, at bureauet har lavet den nye side med pensionistunderholdning for de unge, som er blevet ældre – idet der kommer flere og flere henvendelser omkring booking af såvel underholdning som foredrag for seniorer.

Ældreunderholdning.dk er en del af NKMusic, som er et af Danmarks ældste bookingbureauer, der tilbyder musik og underholdning samt foredrag i alle genrer og prisklasser, og vi repræsenterer en række af landets bedste artister, inden for musik, underholdning og foredrag.