Ann-Mette Elten

En koncert med Ann-Mette Elten indeholder masser af hits og masser af fællessang, men også prøver på hendes store spændvidde som sanger, når hun giver sig i kast med nogle af operaverdenens helt store klassikere.

Listen over Ann-Mette Eltens succeser er lang. “Hjem til Århus” sammen med På Slaget 12 er for længst er blevet en evergreen, og senere er meget andet kommet til.
Ann-Mette Elten debuterede som solist i 1999 med albummet ”Refrain”, der indeholdt klassikere fra gamle dage som f.eks. ”Hele ugen alene” og ”Tak for alle kyssene” og trods adskillige advarsler om, at det aldrig ville kunne lykkes at genfortolke gamle Giro 413-klassikere, solgte hun over 80.000 eksemplarer af albummet. Året efter gjaldt det albummet “Hot Hot” med lutter Kai Normann Andersen evergreens.

I november 2012 tog Ann-Mette et højst uventet skridt og udgav albummet ”Adagio – 12 klassiske sange” med et udvalg af nogle af de store og populære sange fra det klassiske repertoire som f.eks. Puccini’s “O Mio Babbino Caro” og Schubert’s “Ave Maria”. Albummet blev indspillet i Prag med med Prag-Philharmonikerne og udløste en guldplade for over 13.000 solgte eksemplarer, hvilket i Danmark anses for at være et meget stort antal for et rent klassisk album.

Ann-Mette har i alt udgivet 6 solo-album og kunne i 2016 fejre 30 års-jubilæum med På Slaget 12. Hun har som solist og sammen med På Slaget 12 solgt mere end 1 million album.

Ann-Mette akkompagneres af Niels Kirkegaard på guitar.

Relaterede kunstnere

Bomles Venner
Simone
Troels Christensen
JC Dinner Musik
Svend Nicolaisens Orkester
Per Vesth
Per Nielsen
Bjørn 'Okay' Hansen
Anders Munch
Kurt Ravn
PetMics
Kirsten Siggaard

Book Ann-Mette Elten

  • - Vælg arrangementstype -
  • Privat
  • Firma
  • Plejehjem
  • Pensionistklub
  • Andet