I mere end 50 år har vi været det lille bureau med de STORE navne

Ældreunderholdning.dk er en del af NKMusic, som er et af Danmarks ældste bookingbureauer. Vi kender til alle aspekter af branchen og er ganske enkelt eksperter inden for booking af musik, underholdning og foredrag til ældre og seniorer i hele landet. Vores ekspertise på områderne gør, at du altid kan forvente at få gode råd og vejledning, når du booker gennem os. Hvad end du er privatperson eller ude på vegne af en seniorklub, et ældrecenter eller et plejehjem, kan du nyde godt af vores brede repertoire og service.

Hos Ældreunderholdning.dk tilbyder vi som sagt foredrag, underholdning og musik i alle genrer, og vi repræsenterer landets absolut bedste artister inden for branchen. Det stopper dog ikke hér. Vi tilbyder nemlig også underholdning til enhver prisklasse, og alle vores priser her på siden er vejledende. Kontakt os på telefon 70 20 36 48 eller via mail@nkmusic.dk, så hjælper vi dig med at finde den bedste underholdning, kunstner eller foredragsholder, som passer til netop dit arrangement.

Lad dig inspirere af vores brede vifte af personligheder her på siden

Hos Ældreunderholdning.dk er vi leveringsdygtige i alt fra musik til ældre såvel som foredrag og underholdning til ældre. På de enkelte sider kan du se, hvilke kunstnere, foredragsholdere og personligheder, vi samarbejder med i øjeblikket. Vi anbefaler dog, du kigger herind i ny og næ, da vi løbende sørger for at opdatere viften af personligheder, du kan booke til dit næste arrangement. Det gælder uanset, om det er til en firmafest, et event, en koncert, en kirke- eller julekoncert, en kongres, et jubilæum, en sommerfest – og vi kunne blive ved.

NKMusic har siden 1968 arrangeret koncerter, shows og privatarrangementer og formidlet bands, solister og kunstnere til et stort antal firmaer, organisationer, butikscentre, foreninger, kirker samt by- og sommerfester over hele landet. Listen over koncerter og shows er lang, men i flæng kan nævnes show med Victor Borge, Søs & Kirsten, Linie 3, Thomas Eje, De Nattergale, Rune Klan, Jonatan Spang, Jan Gintberg, Anders & Peter Lund Madsen, Amin Jensen og Pallesen & Pilmark samt koncerter med Kim Larsen, Shu-Bi-Dua, Bamses Venner, John Mogensen, Stig Rossen, Svenne & Lotta, Sko & Torp, Michael Learns To Rock, Vikingarna, Kandis, Walkers, Mabel, Red Squares, Sir Henry og Papa Bues Viking Jazz Band.

Dette er kun et lille udsnit af kunstnere, solister og bands, som vi har booket til diverse arrangementer rundt om i Danmark. Ikke desto mindre siger det forhåbentligt en lille smule om, hvilke typer personligheder vi har med at gøre og kan hjælpe dig med at booke. Vores repertoire skifter løbende, og derfor kan du ikke nødvendigvis forvente at booke den samme kunstner som for 5, 10 og 20 år siden – til gengæld hjælper vi dig gerne med at finde et godt alternativ.

Ældreunderholdning.dk gør det nemt og enkelt at booke underholdning til ældre

Hos Ældreunderholdning.dk vægter vi den gode og personlige service meget højt. Vi kender som sagt til alle aspekter af branchen med mere end 50 års erfaring i bagagen, og vi gør således alt, hvad vi kan for at hjælpe dig med at booke underholdning til ældre. Mangler du den helt rette underholdning til et arrangement i seniorklubben en lørdag aften eller til et formiddagsarrangement på plejehjemmet, må du derfor endelig ikke tøve med at kontakte os. Brænder du inde med spørgsmål til vores bookingsystem eller vores vifte af kunstnere, vil vi nemlig hellere end gerne besvare dem og hjælpe dig godt på vej.

Du kan dog også selv booke underholdning, foredrag eller musik til dit næste arrangement, og hos Ældreunderholdning tilbyder vi to måder, hvorpå du nemt og enkelt kan gøre det. Du kan enten:

  • Sende en bookingforespørgsel
  • Skrive en e-mail til os på mail@nkmusic.dk eller ringe på 70 20 36 48

Dyk ned i vores brede vifte af kunstnere og find netop den eller de kunstnere, som skal sætte gang i din næste fest, gøre dig klogere på et emne eller få lattermusklerne i sving. Når du har fundet dem, du finder interessante, og som passer til dit arrangement, sender du os blot en bookingforespørgsel eller ringer. Herefter overtager og forvalter vi den direkte kontakt til kunstneren eller kunstnerne og vender tilbage med et eller flere tilbud i en fart. Lige så snart du modtager vores tilbud, lader vi det være op til dig at kigge nærmere på det eller dem og afgøre, hvorvidt du ønsker at gå videre med en booking.