Anne Herdorf

Anne Herdorf har en folkelighed og robusthed, som får én til at tænke på Grethe Sønck. Anne kommer vidt omkring i repertoiret: Masser af kendte toner lige fra Dansk Melodi Grand Prix til ”Solitudevej” – naturligvis også sange, der appellerer til syng-med.

Når musikken står i Anne Herdorfs tegn så er der meget forskelligt at byde på. Anne kommer igennem alt fra Dansk melodi Grand Prix til Musical, gamle Evergreens og  sågar et nummer eller to fra hendes tid i ”Venter På Far”. Med tiden er hendes engagement i den danske, men også svenske sangskat, herunder viserne, fundet vej til hendes hjerte – hvorfor de hovedsageligt er at finde på Annes repertoire. En ting er dog sikkert, det er muligt at synge med.

Det hele bliver akkompagneret af 3 dygtige musikere – Peter Michael Jensen på klaver/harmonika, Jon Bruland på bas/guitar og Anders Pedersen på trommer.

Anne Herdorf har siden 1987, da hun vandt Dansk Melodi Grand Prix med “En lille melodi”, optrådt professionelt på et væld af danske scener: Hun har medvirket i musicals såsom “Frk. Nitouche”, “Annie Get Your Gun” og “Judy Garland”, vi har hørt og set hende i den husmoderlige gruppe “Venter på far”, hun har spillet utallige jobs med top-orkesteret Milles og senest er hun sprunget ud som revyskuespiller, hvor hun  i 2015 blev kåret som årets revyskuespiller og modtog Årets Dirch.

I 2019 har Anne foldet sig ud som Bakkesangerinde i Bakkens Hvile på Dyrehavsbakken. Anne Havde sin debut på Bakkens Friluftsscene i 1976, hvorfor det forståeligt nok er en dejlig oplevelse for hende at være tilbage!

Hun sammensætter sin musikalske underholdning med henblik på arrangørens ønsker og behov, og publikum er garanteret en skøn musikalsk oplevelse, en “syng med aften” samt en lille underholdende snak om kærligheden, drømmene og livet.

Relaterede kunstnere

Simone
Nicolaj Cornelius
Maibrit Post
Svend Nicolaisens Orkester
Kristian & Jens Peter
Per Vesth
The2Tops
Per Nielsen
Bjørn 'Okay' Hansen
Dronning Dahl
Erik Grip

Book Anne Herdorf

  • - Vælg arrangementstype -
  • Privat
  • Firma
  • Plejehjem
  • Pensionistklub
  • Andet