Warning: Creating default object from empty value in /var/www/xn--ldreunderholdning-qrb.dk/public_html/wp-content/themes/enfold/config-templatebuilder/avia-shortcodes/slideshow_layerslider/slideshow_layerslider.php on line 28
Det Syngende Postbud - perfekt til seniorfesten! Book ham her

Henning Vad

Henning Vad blev hele Danmarks dansktop-darling, da han charmerede sig ind i hjertet hos alle i TV2-programmet “Danmark har talent” i 2015, hvor han nåede til finalen og sluttede på en flot 5. plads.

Henning Vad har sunget, lige siden han var lille. Han kunne simpelthen ikke lade være.

Henning har været landpost i 35 år, de sidste 25 år langs Mariager fjord, men efter sin tv-optræden blev postbuddet fra Asferg showman og livet og hverdagen er ikke længere den samme.

Den daglige tjans med postomdeling i det østjyske blev skiftet ud med mikrofonen, og Henning kan i dag leve af sin musik og på den måde glæde en masse mennesker over hele landet, med sin lune facon og flotte sangstemme. Uanset om det er Poul Bundgaard eller Otto Brandenburg, Dorthe Kollo, Kandis osv. så klarer Henning det.

I dag optræder Henning Vad over hele landet med sin glade dansktopmusik og sin flotte røde postjakke. Han er kendt for at optræde med et glimt i øjet, masser af lune – og en dameparyk når han synger sit glansnummer.

Relaterede kunstnere

Simone
Nicolaj Cornelius
Maibrit Post
Svend Nicolaisens Orkester
Kristian & Jens Peter
Per Vesth
The2Tops
Per Nielsen
Bjørn 'Okay' Hansen
Dronning Dahl
Erik Grip

Book Henning Vad

  • - Vælg arrangementstype -
  • Privat
  • Firma
  • Plejehjem
  • Pensionistklub
  • Andet