Warning: Creating default object from empty value in /var/www/xn--ldreunderholdning-qrb.dk/public_html/wp-content/themes/enfold/config-templatebuilder/avia-shortcodes/slideshow_layerslider/slideshow_layerslider.php on line 28
Kisser & Søren - Slagermusik til seniorfesten - Book parret her!

Kisser & Søren

Kisser & Søren er “Hr. og fru Jylland” og vel nok et af de travleste og populæreste schlager-par i Danmark. 

Med mere end 130 egne melodier og tekster, plus en stribe af “de go’e gamle” er der nok at tage af, når parret byder på ægte dansk underholdning.

Kisser & Søren har over de seneste 28 år opbygget en enorm fanskare, der har taget deres festlige, finurlige og ikke mindst de lidt mere alvorlige tekster og flotte melodier til sig.

Parret modtog i 2016 Dansktop-prisen i kategorien Familie Journalens læserpris.

Med mere end 18 cd’er i bagagen og adskillige hits på DR’s dansktoppen, samt førstepladser gennem de seneste 25 år, utallige Giro 413-hits, er der virkelig noget at tage af, når parret stiller op, om det er til en festaften, krobal, markedspladsen eller et ældrecenter, hvor de selvfølgelig har medbragt en stribe af “de gode gamle eviggrønne melodier”.

Kisser & Søren er garanter for professionel underholdning, altid veloplagte, smilende og velklædte, og vel nok Danmarks flittigste sangskriver-duo inden for den danske folkelige schlagermusik.

Relaterede kunstnere

Simone
Nicolaj Cornelius
Maibrit Post
Svend Nicolaisens Orkester
Kristian & Jens Peter
Per Vesth
The2Tops
Per Nielsen
Bjørn 'Okay' Hansen
Dronning Dahl
Erik Grip

Book Kisser & Søren

  • - Vælg arrangementstype -
  • Privat
  • Firma
  • Plejehjem
  • Pensionistklub
  • Andet