Warning: Creating default object from empty value in /var/www/xn--ldreunderholdning-qrb.dk/public_html/wp-content/themes/enfold/config-templatebuilder/avia-shortcodes/slideshow_layerslider/slideshow_layerslider.php on line 28
The2Tops til fest og dans! Perfekt til fest på plejehjemmet - Book her

The2Tops

The2Tops underholder til rigtig mange forskellige arrangementer over hele Danmark.

Duoen spiller og synger jævnligt for Ældresagen, i OK-klubberne, i Aktivitetscentre og daghøjskoler, og ikke mindst på forskellige plejecentre over hele landet, hvor de bl.a. er ”husorkester” på Peder Lykke Centret på Amager og på Bertram Knudsens Have i Kolding.

Duoen har stor succes med et “syng-med-hæfte” til beboerne, som med en nostalgisk tåre i øjet synger ivrigt med. The2Tops gange spiller også gerne op til dans på de forskellige plejecentre.

Derudover spiller de selvfølgelig til mange private arrangementer lige fra krondiamantbryllup og guldbryllup til runde fødselsdage.

Kort sagt: Munter og glad underholdning for ældre!

Duoen spiller og synger de velkendte sange fra tidsrummet 1930’erne til 80’erne, fx:

“Forelsket i København”, “To lys på et bord”, “Hvorfor er lykken så lunefuld”, “Dansevise”, “Skibet skal sejle i nat”, “Du er”,  “Mandalay”, Abba potpourri, 50’er rock potpourri, 80’er potpourri (Dodo, RayDeeOhh, Rocazino, Anne Linnet), Kaj Normann Andersen potpourri og mange mange flere….

I juleperioden er der naturligvis også julesange på repertoiret.

Hvis det ønskes, kan tekster til syng-med-hæfter sendes ud inden arrangementet.

The2Tops synger i flotte tostemmige arrangementer, akkompagnerer skiftevis på keyboard, guitar og tenorsaxofon – og bytter rundt på instrumenterne undervejs. De har naturligvis spektakulært guld- og sølvglimtende tøj på, laver sjove og festlige indslag med bl.a. “rock-briller” til et 50’er rocknummer af Bill Haley, “pengeboa” til Abbas “Money, money” osv., samt ikke mindst prioriterer vi en rigtig god kontakt til publikum.

The2Tops har det sjovt og dejligt med publikum – og elsker det, de laver!

Duoen kan også bookes som trio, The3Tops, som spiller til store dansejobs.

Relaterede kunstnere

Simone
Nicolaj Cornelius
Maibrit Post
Svend Nicolaisens Orkester
Kristian & Jens Peter
Per Vesth
The2Tops
Per Nielsen
Bjørn 'Okay' Hansen
Dronning Dahl
Erik Grip

Book The2Tops

  • - Vælg arrangementstype -
  • Privat
  • Firma
  • Plejehjem
  • Pensionistklub
  • Andet