Tina Siel

Tina Siel har igennem mange år har været professionel sanger med flere CD-udgivelser bag sig. Hun er kendt for sin fløjlsbløde stemme og unikke evne til at finde ind i sangens sjæl og føre publikum både stemningsfuldt og humoristisk igennem programmet. Udover turnévirksomheden er Tina Siel også del af den Unikke Trio og kirkesanger i Flade og Gærum Kirker ved Frederikshavn.

Tina Siel er også en populær solist ved alle arrangementer, hvor hun optræder med et flot program bestående af en lang række kendte danske sange og viser fra de sidste 50 år. Sangene bliver krydret med små historier fra Tina Siels karriere og opvækst og andre sjove livsbekræftende anekdoter. Der bliver naturligvis også lejlighed til at høre de største hits fra Tina Siels eget repertoire. Repertoiret tager  ofte udgang i de forskellige årstiders sange og viser.

Tina Siel kan tilrettelægge sit program efter nærmere aftale med arrangøren. Ved seniorarrangementer optræder Tina Siel også med “syng med”-sange, så publikum bliver en aktiv del af arrangementet. Tina Siel akkompagneres af den dygtige pianist Knud Erik Thrane.

Relaterede kunstnere

The2Tops
Bjørn 'Okay' Hansen
Dronning Dahl
Anders & Bent Bro
Lune Carlsen
Kurt Ravn
Henning Vad
Kirsten Siggaard
Per Dahl
Tina Siel

Book Tina Siel