Anne Hjernøe

Anne Hjernøe har igennem de sidste mange år arbejdet med mad på alle niveauer. Hun har udgivet et par børnebøger samt et hav af kogebøger om blandt andet salater, grøn mad, grill, syltning, kryddersnaps, tapas, mad mod kræft og så alle de velkendte små retter fra hele verden. Igennem de sidste 10 år har Anne været vært på over 100 tv-programmer fra både nær og fjern. Hun har lavet tv både fra sit eget køkken, samt fra Spanien og New York. Sammen med sin rejsemakker tv-journalisten Anders Agger, har hun også lavet et væld af temalørdage fra det smukke danske sommerland, samt fra De Vestindiske øer, Island, Bosnien, Vietnam, Iran, Tyrkiet, USA, Brexit-land, og senest fra Mellemøsten.

Udover kogebøger og tv laver Anne også fødevareudvikling og arbejder som fødevarekonsulent. Anne Hjernøe er uddannet indenfor pædagogik, journalistik, kommunikation og retorik. Hun har sin egen virksomhed AnneMad ApS. hvor hun udover arbejdet med tv-produktion, kogebøger og fødevareudvikling, også laver gastronomiske rejser, foredrag, workshops og undervisning.

Foredrag 1: Stærk, let & mæt

Vil du gerne have inspiration til en sundere og stærkere hverdag?

Vil du blive bedre til at få smagen ind i dit måltid, så du bliver ordentlig mæt?

Vil du have tips, tricks og idéer til at komme af med de overskydende, flæskepuder?

Begynder slidgigten at gnave lidt i knæene?

Vil du gerne være smertefri?

I dette meget personlige og underholdende foredrag fortæller Anne Hjernøe om, hvordan hun selv slap af med de overflødige kilo, der havde sneget sig på efter nogle travle år, i madens tjeneste. Her er ingen løftede pegefingre, men plads til alle der drømmer om et sundere og lettere liv.

Der vil være fokus på:

  • Annes egen historie
  • Hvorfor overhovedet træne?
  • Motivationsfaktorer, hvad gør man, når det er svært?
  • Måltidssammensætninger, hvordan man får gang i forbrændingen
  • Smag/grundsmage & smagsoptimering af måltidet
  • Vigtigheden af måltidets- og råvarernes konsistens
  • Brug af råvarer, sæsonens grønt, fisk & kød
  • Hvordan man får balance i sin hverdag, uden at sige nej til alt det sjove
  • Tips & tricks
  • Og plads til alle de spørgsmål du vil stille

Foredrag 2: Bag om Anne & Anders

De fleste kender sikkert Anne Hjernøe fra de mere end hundrede tv-programmer hun har medvirket i.

Men hvordan laver man en så lang og omfattende tv produktion fra start til slut?

Hvem får alle de gode idéer, og hvordan fører man dem ud i livet? Hvordan skaffer man medvirkende og tilladelser til at filme på de mest mærkværdige steder. Hvordan føles det at bage brød, på toppen af en vulkan, eller kører i bil gennem Iran med tørklædet flagrende?

Hvordan sammensætter man det rigtige hold, så arbejdet flyder ubesværet og hvordan er det egentlig at arbejde og bo, så tæt på sit hold, på den anden side af jorden?

Anne fortæller råt for usødet om produktionen bag Anne & Anders.

Humlebien der ikke burde kunne flyve.

Du kommer til at høre fortællinger om de døre der åbnede sig i Mellemøsten, om benspænd og ”overfrakker,” og shitstorms på de sociale medier og ikke mindst om spiselige insekter, andeæg med fostre i, levende, flåede frøer og tilberedningen af testikler. Efter foredraget er der plads til at stille spørgsmål.

Relaterede kunstnere

20 spørgsmål til professoren
Anne Hjernøe
Kristian Rusbjerg
Karsten Holm
Kirsten Lehfeldt
Søren Dahl
Lotte Heise
Margaret Lindhardt
Leif Fabricius
Nis Boesdal
Jytte Abildstrøm
Per Pallesen

Book Anne Hjernøe

Angiv venligst dit navn
Angiv venligst dit navn
Navn
Angiv venligst dit telefonnummer
Angiv venligst dit telefonnummer
Telefon
Email
Angiv venligst korrekt email
Angiv venligst korrekt email
By
Felt kræves!
Felt kræves!
Evt. arrangementsdato
Felt kræves!
Felt kræves!
  • - Vælg arrangementstype -
  • Privat
  • Firma
  • Plejehjem
  • Pensionistklub
  • Andet
- Vælg arrangementstype -
Felt kræves!
Felt kræves!
Evt. meddelelse:
Felt kræves!
Felt kræves!