Karsten Holm

Karsten Holm er sanger og entertainer, uddannet på Musikkonservatoriet, med et bredt og alsidigt repertoire. Med sine musikalske shows og foredrag trækker han tilhørerne ind i en verden af god musik, velkendte sange og sjove anekdoter om de store kunstnere.

Karsten Holm tilbyder 7 spændende musikalske foredrag akkompagneret af guitarmusik:

 1. Historien om Elvis Presley
  Autenticitet, nærvær, smuk sang og sans for detaljen er fundamentet for sanger Karsten Holms musikalske
  foredrag ”Historien om Elvis Presley”. Publikum får en time i selskab med en stribe af Elvis’ kendte og
  mindre kendte sange. Elvis Presley er død, men hans musik og alt det han repræsenterede lever i bedste velgående her snart 40 år efter hans død. Alene i USA menes 30.000 mennesker at leve af at imitere Elvis Presley. Også herhjemme findes adskillige Elvis-imitatorer, men Karsten Holm adskiller sig fra mængden. For ham er det afgørende ikke at fremstå som en Elvis-lookalike, men derimod i sang og udtryk at formidle en autentisk kærlighedserklæring til populærmusikkens største personlighed gennem alle tider.
 2. Historien om Frank Sinatra
  Frank Sinatra er ligesom Elvis Presley og Beatles en af de største helte i Karstens musik og sang-univers. Frank har, med sin unikke sangteknik og timing, været læremester og inspirationskilde, en man altid kan søge tilbage til og blive bedre af at høre på og lære af.

  Han var kongen af cool og crooneren over alle croonere med fast plads på hitlisterne gennem 6 årtier, og stjerne på filmlærredet i næsten lige så lang tid. Mændene kunne se sig selv i ham, og kvinderne elskede ham, de fleste på afstand som fans, publikum og tilskuere, men en hel del som elskerinder.

  Alt det og meget mere kommer Karsten Holm ind på i ”Historien om Frank Sinatra”. Han vil fortælle historien om manden, synge nogle af sangene, kort sagt tegne et portræt. I stil med Karsten Holms andre shows/sangforedrag, bliver det en vekselvirkning mellem foredrag og de fantastiske sange. Der vil sange fra fyrrene til halvfemserne sange som: My Way, New York, New York,  Something Stupid, I´ll never smile again, og mange flere

 3. Historien om Giro413
  De fleste af os har mange minder og stemningsbilleder om ”Giro413”, hvad enten man er ung eller gammel. ”Giro413” er duften af varm middagsmad om søndagen, flæskesteg, karbonader eller noget helt tredje. Karsten Holm synger et udpluk af de elskede Giro413 sange og fortæller historien fra udsendelsens første godt 60 år. Fra indsamling til krigsflygtninge i 1946, over årene med Otto Leisner, til det programmet er i dag. I løbet af foredraget synger Karsten Holm nogle af de mange sange, som er blevet spillet gennem de mange år. Fra Aksel Schiøtz og Gustav Winckler til Bjørn Tidmand, Kim Larsen og Lars Lilholt. Det
  bliver en tidsrejse der strækker sig fra midten af 40’erne til nu.
 4. Historien om Kim Larsen
  Karsten Holm synger i dette foredrag Larsens største sange og fortæller noget af historien om Danmarks nationalskjald, Den store gavflab, eller bare Kim Larsen – som fik sit gennembrud i 1969 med gruppen Gasolin, og siden slutningen af 70’erne har han været Danmarks førende og bedst sælgende sanger og komponist.
  Karsten Holm har sunget Kim Larsens sange i mange år, og det var ikke svært at sammensætte materialet til dette sangforedrag. Derudover har han altid haft visse fortrin for at gi’ den som Kim Larsen, nemlig flaben/munden. Og Karsten kan ramme tonen, så man kommer i tvivl, om det er Larsen selv. Ud over sangene og musikken vil Karsten Holm også fortælle historien om Kim.
 5. Historien om Otto Brandenburg
  Karsten Holm synger ”baggårdspumaens” sange og fortæller historien og anekdoterne om Otto Brandenburg.
  Danmarks første teenageidol blev født 4. september 1934 og døde 1. marts 2007 – 72 år gammel. Ottos karriere strakte sig over mere end 50 år. Det begyndte med violin, men skolekammeraten Ib Glindemann, fik ham til at skifte violinen ude med en jazz-guitar. Succesen tog fart med Four Jacks, som han var med til at starte. Han blev Danmarks første teenageidol, eller “Danmarks Elvis”, blev berømt i Sverige og Tyskland.  Otto Brandenburg var skuespiller, visesanger, spillede revy, ja, remsen er alenlang. Og indimellem faldt han i de sorte huller, men som en korkprop kom han op til overfladen igen og igen. Karsten Holm fortæller lidt af historien om manden, synger de sange han sang, og tegner derigennem et portræt af manden Otto Brandenburg.
 6. Historien om Cash
  Siden 2013 har Karsten Holm, sammen med Cash-trioen, turneret rundt i landets kirker med koncertfortællingen ”Cash i Kirken”. Nu vil der være mulighed for at få Karsten Holm til at fortælle ”Historien om Cash” solo. Her vil han, i stil med koncerterne i kirkerne, fortælle Cash’ historie og synge sangene til eget guitarakkompagnement og backingmusik i forrygende kvalitet. Engle og dæmoner blander sig med countrymusik og amerikansk musikhistorie i denne musikalske fortælling om Johnny Cash og den evige kamp mellem det religiøse og tilværelsens skyggesider, der var en enorm drivkraft for ham som kunstner.
  ”Historien om Cash” handler om Johnny Cash og de indre kampe, han hele sit liv udkæmpede, og som udmøntede sig i de formidable sange og fortolkninger, han efterlod til denne verden.
 7. Historien om John Mogensen
  Karsten Holm synger ”John Louis Mogensens” sange og fortæller historien og anekdoterne om ham. John Mogensen er lyden af mange danskeres barndom og ungdom. ”Der er noget galt i Danmark”, ”Så længe jeg lever”, ”Fut i fejemøget” og alle de andre står mejslet fast i knolden og hjertet på de fleste af os. Det er historien om, hvordan Mogensen mødte Otto Brandenburg, Poul Rudi og Bent Werther, og hvordan de blev til Four Jacks. Det er historien om hans tid som pianist på Oslobåden til hans store gennembrud som solist med “Der er noget galt i Danmark” i 1971 til hans alt for tidlige død i 1977 efter mange år med for meget alkohol. Karsten Holm fortæller lidt af historien om manden, synger hans sange og tegner et portræt af manden John Mogensen i vekselvirkning mellem foredrag og musikalske indslag.
 8. Historien om Cliff Richard
  Karsten Holm synger ”den evige ungkarls” sange og fortæller historien og anekdoterne om Cliff. Hvis Elvis var ”the King” , var Cliff “the Prince”, og Cliff ville være ligesom Elvis. I hjemlandet blev han i 1958 Englands Elvis. Det blev han med sangen ”Move it”, som blev kaldt Englands første originale Rock’n’Roll-sang. Sammen med ”The Drifters”, som senere blev til ”The Shadows”, fordi navnet var optaget i USA, var de igen og igen på toppen af hitlisterne. Cliff blev verdensstjerne og har solgt i omegnen af 260 millioner plader, han er den eneste kunstner, der har haft top 5-placeringer i alle 7 årtier, han har været på toppen. Han har indspillet film, ligesom Elvis, og medvirket i musicals. Han er blevet kaldt popmusikkens Peter Pan, og den evige ungkarl. Alt det og meget mere kommer Karsten Holm ind på i ”Historien om Cliff Richard”.

Relaterede kunstnere

20 spørgsmål til professoren
Anne Hjernøe
Kristian Rusbjerg
Karsten Holm
Kirsten Lehfeldt
Søren Dahl
Lotte Heise
Margaret Lindhardt
Leif Fabricius
Nis Boesdal
Jytte Abildstrøm
Per Pallesen

Book Karsten Holm

Angiv venligst dit navn
Angiv venligst dit navn
Navn
Angiv venligst dit telefonnummer
Angiv venligst dit telefonnummer
Telefon
Email
Angiv venligst korrekt email
Angiv venligst korrekt email
Email
Angiv venligst korrekt email
Angiv venligst korrekt email
By
Felt kræves!
Felt kræves!
Evt. arrangementsdato
Felt kræves!
Felt kræves!
Vælg evt. et starttidspunkt
Datoen er ikke udfyldt korrekt. Kan vi få dig til at prøve igen?
Datoen er ikke udfyldt korrekt. Kan vi få dig til at prøve igen?
 • - Vælg arrangementstype -
 • Privat
 • Firma
 • Plejehjem
 • Pensionistklub
 • Andet
- Vælg arrangementstype -
Felt kræves!
Felt kræves!
Evt. meddelelse:
Felt kræves!
Felt kræves!