Nis Boesdal

Nis Boesdal er alle tiders Danmarksmester – også i at fortælle historier. Hvor kommer historierne fra, hvorfor fortæller vi som vi gør, og hvor længe vi egentlig gjort det? Hyggeligt, underholdende, morsomt og tankevækkende.

Boesdal tilbyder bl.a. disse foredrag:

 • Med høtyv og hjerteblod
  Fortællinger fra det gamle Danmark. Hvor kommer de fra, hvorfor fortæller vi som vi gør, og hvor længe har vi egentlig gjort det? Det handler om menneskeskæbner, grufulde galgebakker, underskønne møllerdøtre, besynderlige begravelser og nyrøgede bækørreder, og Nis Boesdal trækker trådene op fra de gamle fortællinger i Bibelen og middelalderen til de moderne mennesker, der fortæller historier – blandt andet i radioprogrammet “Danmarksmester”. Hyggeligt, underholdende, morsomt og tankevækkende.
 • Musikalske Eventyr
  Vi elsker musikken i de store operaer og operetter, men indimellem kan det godt knibe lidt med at finde ud af, hvad det handler om. Fyrre højrøstede soldater, der synger i kor på italiensk i stedet for at tale på dansk, men hvad synger de og hvor er den gode historie? Nis Boesdal fortæller og medbringer musikeksempler.
 • De tidligere Dansk Vestindiske øer
  Vi behandlede dem mildest talt elendigt. Vi skød dem, piskede dem, solgte dem, voldtog dem og fængslede dem under kummerlige forhold – og endte med at sælge alle tre øer for “next to nothing”, som de siger i dag. Og alligevel hedder de Jensen og Petersen, gaderne hedder Store Kongensgade og Dronningensgade, og mange mener, det var meget bedre, da vi var danskere. Hvorfor? Og hvordan ser der ud i dag? Nis Boesdal fortæller og viser lysbilleder fra Sct. Thomas, Sct. Croix og Sct. Jan.
 • Det poetiske køkken
  Nis Boesdals første kogebog, der består af mange gode historier om mad og holdninger til det, vi putter i munden. For det handler jo om den måde, vi lever på. Det er et valg, uanset hvor travlt vi har til hverdag. Det er bedre at spise sent og godt, end at putte noget juks i munden for at holde en tidsplan. Og det er ikke nogen ulempe at bo på landet i den forbindelse, men det er heller ikke nødvendigt med de butikker, vi har i dag. Glad for livet… glad for køkkenet…
 • Prædikener
  Flere og flere kirker forsøger sig med gæsteprædikanter, der arbejder med dagens tekst helt på linje med de faste præster. Mange steder følges det op af kaffefrokost og fortælletime. Nis Boesdal har været en halv snes steder i Jylland og på Fyn i den sammenhæng. Og det gik vist ikke så ringe endda…

Relaterede kunstnere

20 spørgsmål til professoren
Anne Hjernøe
Kristian Rusbjerg
Karsten Holm
Kirsten Lehfeldt
Søren Dahl
Lotte Heise
Margaret Lindhardt
Leif Fabricius
Nis Boesdal
Jytte Abildstrøm
Per Pallesen

Book Nis Boesdal

Angiv venligst dit navn
Angiv venligst dit navn
Navn
Angiv venligst dit telefonnummer
Angiv venligst dit telefonnummer
Telefon
Email
Angiv venligst korrekt email
Angiv venligst korrekt email
Email
Angiv venligst korrekt email
Angiv venligst korrekt email
By
Felt kræves!
Felt kræves!
Evt. arrangementsdato
Felt kræves!
Felt kræves!
Vælg evt. et starttidspunkt
Datoen er ikke udfyldt korrekt. Kan vi få dig til at prøve igen?
Datoen er ikke udfyldt korrekt. Kan vi få dig til at prøve igen?
 • - Vælg arrangementstype -
 • Privat
 • Firma
 • Plejehjem
 • Pensionistklub
 • Andet
- Vælg arrangementstype -
Felt kræves!
Felt kræves!
Evt. meddelelse:
Felt kræves!
Felt kræves!