Søren Dahl

Danmarks sjoveste radiovært. De fleste kender Søren Dahl som den flinke radiovært fra “Café Hack” på P4. Men han optræder lige så hjemvandt i rollen som “sjov mand” – som solist, komiker, konferencier, foredragsholder eller som entertainer. Hans humor kan være underspillet, hyggelig og jysk, men han kan også forvandle sig til et frådende vittigheds-monster, som river skarpslebne vitser af sig i højt tempo.

Om det er som vært, foredragsholder, konferencier eller moderator, så underholder Søren Dahl med sin helt personlige stil. Han nyder at gå til vaflerne foran et veloplagt publikum og folder sig gerne ud i en skønsom blanding af livskloge ord, musik, alvor og humor. Søren Dahl interesserer sig for alt, livskvalitet, kvinder, mad, miljø, religion og musik, for bare at nævne nogle få af hans yndlingsemner, og så er han ægte interesseret i mennesker omkring sig. Når han først går i gang, kommer han vidt omkring – med sans for at blande skidt og kanel med stor musikalitet og medmenneskelighed. Søren Dahl optræder veloplagt og scenevant og skræddersyr sit foredrag eller oplæg til den enkelte begivenhed. Han indgår gerne i dialog omkring planlægningen af det enkelte arrangement og er kendt for at være særdeles idérig.

 • Foredrag: Med Fanden i hælene
  I forbindelse med udgivelsen af erindringsbogen ‘Med fanden i hælene’ kan Søren Dahl opleves i et helt nyt foredrag. Her fortæller musikeren, kapelmesteren og radioværten åbenhjertigt anekdoter fra tiden med Cafe Hack og sit liv i showbiz, men først tager han læseren med en tur tilbage i tiden – tilbage til barndomshjemmet i Thy, hvor han voksede op som yngste barn i en søskendeflok på seks og tidligt fandt sin klang i livet ved familiens gamle klaver. En barndom fuld af musik, men også af følelsen af at skille sig ud. Det er også en historie om mindreværd og om brydningsfulde teenageår, hvor især morens hang til indremissionske forbud kolliderede med unge Sørens spirende interesse for svaj i bukserne, Jimi Hendrix og piger uden BH.
  Søren Dahl beretter også om kvinderne i sit liv, om den svære kærlighed og om at blive far sent i livet. Og ikke mindst om afsavn og livet på landevejene, når han turnerer landet rundt med sine shows, men også om en utrættelig og ægte nysgerrighed på andre mennesker, som gang på gang brænder igennem i hans møde med publikum.
 • Foredrag: Det gode liv
  Vi har kun ét liv, så vi kan lige så godt nyde det i fulde drag. Det er udgangspunktet for Søren Dahls foredrag om “det gode liv”, der handler om selv at påtage sig ansvaret for at få det bedste ud af livet. Med udgangspunkt i skæve anekdoter og historier fra det virkelige liv, giver Søren Dahl sit bud på, hvordan man lever ”det gode liv” – serveret med den sædvanlige lune og humoristiske tilgang, man kender fra radioprogrammet Café Hack. Søren Dahl vil tale om livsglæde, for det er jo sådan med livsglæde, at jo mere man bruger af den, jo mere er der tilbage. Et musikalsk foredrag, hvor Søren Dahl inddrager et klaver eller flygel, i sit livsbekræftende univers.
 • Foredrag: Det gør jo ikke noget, det er sjovt at gå på arbejde
  At gå på arbejde er en nødvendighed for de fleste, men derfor behøver det jo ikke være en sur pligt. Og der er mange gode grunde til at arbejde med humor på arbejdspladsen, for meget tyder på at en god stemning, giver medarbejderne større overskud og mindre sygefravær – så det er bare med at komme igang.
  Som Danmarks mest populære radiovært er Søren Dahl en mester i at få smilet frem hos mennesker, han møder. Med sin velkendte lune og skæve tilgang til verden vil han sætte fokus på arbejdsglæde og på hvordan, vi kan hjælpe hinanden til at få et sjovere arbejdsliv. Et sjovt og lvsbekræftende foredrag, krydret med anekdoter og historier fra det virkelige liv, der forhåbentlig kan resultere i, at alle på arbejdspladsen går en lille smule gladere på arbejde, og kommer gladere hjem igen.
 • Foredrag: Hov! Den havde jeg ikke set komme
  I februar 2017 befandt Søren Dahl sig pludselig og uden varsel i midten af en “shit-storm” i medierne og på sociale platforme på grund af en uoverensstemmelse med DR. Det resulterede i en personlig og professionel krisetilstand. Men når én dør lukkes, åbnes som bekendt en ny. Nye muligheder og nye samarbejdspartnere stod klar. Søren Dahl var blevet en del klogere på sig selv og havde gjort sig nogle tanker om, hvordan vi behandler hinanden. Foredraget ”Hov! Den havde jeg ikke set komme” handler om vejen ud af krisen, om at være omstillingsparat og om at handle i en svær situation. Det handler også om at holde den gode tone i medierne, og om hvordan vi taler til hinanden og om hinanden. Dette er især i en tid, hvor sociale medier fylder mere og mere i manges hverdag, og på godt og ondt bliver en direkte kanal til at kommunikere med mange. SoMe er en god ven og en forfærdelig fjende!
 • En sjov kristen én
  Et varmt og livsbekræftende foredrag med en blanding af musik, snak, alvor og sjov, der er målrettet landets sognegårde og kirker. Søren Dahl vil blandt tale om sit liv, om opdragelse og baggrund, om sit barndommens lykkelige land, om livskvalitet og ikke mindst om livsglæde: “For det er jo sådan med livsglæde, at jo mere man bruger af den, jo mere er der tilbage.” Efter at have deltaget i ‘DR-kirken’ har Søren Dahl også medvirket som prædikant adskillige steder i landet.
 • Foredrag: Hjertet er symbolet på samhørighed og kærlighed
  Søren Dahl er ny ambassadør for Hjerteforeningen, og hans personlige engagement for hjerterne er udgangspunktet for et livsbekræftende foredrag, der handler om at passe på sig selv og hinanden i en tid, hvor sundhed er i fokus. For mens mange mennesker løber, dyrker fitness og spiser sundt, er der også en gruppe, som har det sværere ved den sunde livsstil, nogle som hverken rører sig eller spiser sundt. Så er det helt afgørende at føle sig som en del af et fællesskab.

Book Søren Dahl som moderator/ordstyrer
Efter snart 10 år som vært for Danmarks mest populære radioprogram, Café Hack, må Søren Dahl være en af dem i landet, der har gennemført allerflest interviews med mange meget forskellige personligheder – alt fra sportsstjerner over rockmusikere til politikere, royale, statsledere og forfattere. Den baggrund har givet Søren Dahl en evne til at sætte sig ind i forskellige menneskers situation, give plads og samtidig holde fokus på samtalens kerne. Som moderator og ordstyrer kan Søren Dahl med kyndig hånd og overblik lede en debat, og samtidig sætte sig i publikums sted og stille alle de gode og ikke mindst de “dumme” spørgsmål, der gør debatten interessant og vedkommende.

Book Søren Dahl som konferencier
Som pianist, sanger, komiker og professionel vært er Søren Dahl en konferencier, der kan spille på rigtig mange tangenter. Med humor og lune agerer han værten, der får et arrangement til at forløbe gnidningsløst. Samtidig kan han levere et muntert afbræk med tilpasset underholdning med sang, musik og humor, der sikrer et varieret program og skaber en god stemning under hele arrangementet.

Relaterede kunstnere

20 spørgsmål til professoren
Anne Hjernøe
Kristian Rusbjerg
Karsten Holm
Kirsten Lehfeldt
Søren Dahl
Lotte Heise
Margaret Lindhardt
Leif Fabricius
Nis Boesdal
Jytte Abildstrøm
Per Pallesen

Book Søren Dahl

Angiv venligst dit navn
Angiv venligst dit navn
Navn
Angiv venligst dit telefonnummer
Angiv venligst dit telefonnummer
Telefon
Email
Angiv venligst korrekt email
Angiv venligst korrekt email
Email
Angiv venligst korrekt email
Angiv venligst korrekt email
By
Felt kræves!
Felt kræves!
Evt. arrangementsdato
Felt kræves!
Felt kræves!
Vælg evt. et starttidspunkt
Datoen er ikke udfyldt korrekt. Kan vi få dig til at prøve igen?
Datoen er ikke udfyldt korrekt. Kan vi få dig til at prøve igen?
 • - Vælg arrangementstype -
 • Privat
 • Firma
 • Plejehjem
 • Pensionistklub
 • Andet
- Vælg arrangementstype -
Felt kræves!
Felt kræves!
Evt. meddelelse:
Felt kræves!
Felt kræves!