Susse Wold

Susse Wold behøver ingen præsentation – alle kender Susse Wold, enten fra teaterscenen, TV eller det store filmlærred.

Susse Wold har medvirket i utallige roller på TV og film, senest i Thomas Vinterbergs prisbelønnede Jagten. I den seneste tid har hun rejst over hele landet med sit foredrag Fremkaldt, og nu også med det nye foredrag “Bevægelse”, der udspringer af bogen med samme navn. Denne udkom november 2018, nogenlunde samtidig med forfatterindens 80 års fødselsdag.

Siden 1985 har Susse Wold været præsident for AIDS Fondet. Hun har modtaget næsten alle de hæderspriser, en skuespillerinde kan få, og Dronningen har udnævnt hende til Ridder Af Dannebrog af 1. grad.

Susse Wold kan bookes med følgende foredrag, oplæsning og taler:

 • Foredraget “Bevægelse” om de mennesker og oplevelser, Susse har mødt i sit liv. I foredraget blander hun alvorlige og svære ting med humor og latter.
 • Foredraget “Fremkaldt” som er bygget på Susses erindringsbog af samme navn. Her fortæller skuespillerinden personligt og humoristisk om sit liv, om opture og nedture, om kærlighed og skilsmisse – og om skuespillet.
 • Foredraget “At elske sin skæbne” om Karen Blixens liv, kamp og kærlighed. Foredraget giver en hidtil ukendt indsigt i Karen Blixens spændende, vidunderlige og desperate år i Kenya. Susse Wold kan også hyres til oplæsning af Karen Blixens novelle “Ringen” – og Susse indleder gerne med historien om dengang, hun selv blev inviteret til frokost på Rungstedlund og mødet med en af Danmarks mest berømte forfattere.
 • Oplæsninger af H.C. Andersen og Karen Blixen på dansk, engelsk og svensk. Susse Wold læser op af “Prinsessen på ærten”, “Den Grimme Ælling”, “Nattergalen”, “Det er ganske vist”, “Sommerfuglen” og “Thepotten”. Særligt populært er oplæsning af eventyret “Snedronningen”, som egner sig særlig godt til kirker og teatre.
 • Målrettede taler, som f.eks. åbningstaler til firmajubilæer, konferencer, åbning af nye afdelinger, eller andre mærkedage, der kræver helt sin egen eksklusive markering. Talen udarbejdes som regel i samarbejde mellem kunden og Susse Wold.

Susse Wold har gennem hele sit liv udviklet evnen til at formidle og komme ud over scenekanten med et budskab og skabe nærvær med sit publikum. Det er derfor oplagt at benytte Susses talent og evner, hvis du har et budskab, du vil have formidlet eksklusivt og træfsikkert.

Relaterede kunstnere

20 spørgsmål til professoren
Anne Hjernøe
Kristian Rusbjerg
Karsten Holm
Kirsten Lehfeldt
Søren Dahl
Lotte Heise
Margaret Lindhardt
Leif Fabricius
Nis Boesdal
Jytte Abildstrøm
Per Pallesen

Book Susse Wold

Angiv venligst dit navn
Angiv venligst dit navn
Navn
Angiv venligst dit telefonnummer
Angiv venligst dit telefonnummer
Telefon
Email
Angiv venligst korrekt email
Angiv venligst korrekt email
Email
Angiv venligst korrekt email
Angiv venligst korrekt email
By
Felt kræves!
Felt kræves!
Evt. arrangementsdato
Felt kræves!
Felt kræves!
Vælg evt. et starttidspunkt
Datoen er ikke udfyldt korrekt. Kan vi få dig til at prøve igen?
Datoen er ikke udfyldt korrekt. Kan vi få dig til at prøve igen?
 • - Vælg arrangementstype -
 • Privat
 • Firma
 • Plejehjem
 • Pensionistklub
 • Andet
- Vælg arrangementstype -
Felt kræves!
Felt kræves!
Evt. meddelelse:
Felt kræves!
Felt kræves!